nb1.hu

Nem hátrálna meg a Veszprém az NB II-es indulástól

Nyilatkozott a tervekről a klub ügyvezetője.

Az elmúlt években meghatározó tagja volt a VLS Veszprém az NB III Nyugati csoportjának és ez idén sincs másképp. Pető Tamás együttese három ponttal lemaradva az éllovas Tatabánya mögött a tabella második helyéről várja a tavaszi folytatást. A Veszprém tudatosan építkezik évről-évre és ez az eredményeken is megmutatkozik.
 
Szabó Péter a klub ügyvezetője a vehir.hu-nak nyilatkozott a jövőbeni célokról és nagy tervekről.
 
“Mindenki látta, tapasztalta a körülményeinket. Fiatalokra támaszkodva, de lelkiismeretesen dolgozunk, mindez pedig beérni látszik. Büszke vagyok mind a stábra, mind a keretre, hiszen a stabil munka eredménye ismét csak megmutatkozott. Nem dőlhetünk azonban hátra, ugyanis kemény, kiélezett küzdelem vár ránk a tavaszi szezonban is” – nyilatkozta Szabó az oldalnak. 
 
Történt változás télen a Veszprém keretében. Öt játékostól elköszönt a klub.
 
“A keretünk immár más formában várja a tavaszi küzdelmeket. Végh Tibor és Tóth Martin régebb óta sérüléssel küszködtek, kénytelenek voltunk megválni tőlük. Míg Lőrincz Attila, Ulbert Renátó és Kovács Dániel több játéklehetőség reményében intettek búcsút az egyesületünknek. Az egykori NB I-es Balázs Zsolttal viszont megerősödött a támadószekciónk, Major Norberttel jó párost alkothatnak” – mondta az ügyvezető. 
 
Két fiatal játékos beépítésén ügyködnek. Petres Márk szerződtetésén dolgoznak, illetve a saját nevelésű Márcsik Gáspár az utánpótlásból érkezne. Szabó az interjúban kitért a stadionra is, amely jelenleg felújítás alatt áll és bár az előzetes tervek szerint már tavasszal itt fogadhatta volna ellenfeleit a csapat, mostanra biztossá vált, hogy nem fejeződnek be a munkálatok addig, így vélhetően továbbra is Ajkán fogják fogadni ellenfeleiket a veszprémiek. 
 
A háttér a gazdasági nehézségek ellenére is stabil a klubnál.
 
A tervek szerint a nyár végére elkészül a város határában helyezkedő komplexumunk mű-, illetve élőfüves edzőpályája. A centerpálya kivitelezése egy másik projekt része lesz, de egy percig sem mondtunk le az álmainkról. Hiszünk benne, hogy a csapat idővel ismét egykori fényében ragyoghat. Ha a sors pedig úgy rendelkezik, akkor az NB II-es szereplést is vállalni fogjuk! – zárta a Practical VLS ügyvezetője, Szabó Péter. Az osztálylépéshez a veszprémieknek a bajnoki cím megnyerése mellett az osztályozót is sikerrel kell venniük.
 
A veszprémiek a tavaszi első bajnokin a nyolcadik helyen álló Kaposvár otthonába látogatnak február 12-én. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC