nb1.hu

Nem fukarkodott a bókokkal a DVTK edzője – reakciók

Alapvető dolgot emelt ki a Jászberény trénere.

Az NB III Keleti csoportjában az első két meccsen négy pontot szerzett a DVTK második csapata. A diósgyőriek legutóbb a rutinos játékosokat felvonultató Jászberény otthonában nyertek 4-1-re. 
 
A meccs után így értékelt a két vezetőedző:
 
Tasi Zoltán: "Gratulálok a kis Diósgyőrnek, ilyen arányban is teljesen megérdemelten vertek meg bennünket. A meccsen egyáltalán nem volt olyan szakasz, amikor domináltunk volna. Nem erre készültünk, de tisztában vagyunk azzal, hogy hol tart a csapat. Két hete még nem volt meg a keretünk, sőt még most sem végleges, ezért sokat kell dolgozni, hogy feljebb tudjunk lépni. Van néhány jó képességű játékosom, de ez nem azt jelenti, hogy jó csapat lennénk. Ehhez nagyon sokat kell még dolgoznunk. Azon vagyok, hogy összerakjuk ezt a társaságot, ám a mostaninál ettől sokkal többet kell beletenni."
 
Zsivoczky Gyula: "Nagyszerű győzelmet arattunk egy rutinos és kimondottan jó képességű csapat ellen. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a fordulás után viszont egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Rendkívül szervezettek és kompaktak voltak a középső zónában, innen pedig minőségi és hatékony támadójátékot mutattunk be. Annak ellenére, hogy fiatalok vagyunk rutinosan hoztuk le ezt a találkozót. Rengeteg pozitív dolog történt velünk, ezért optimisták lehetünk a jövővel kapcsolatban. Természetesen ezt a győzelmet is helyén kezeljük, csakúgy, mint az előző vereséget."
 
A DVTK két játéknapot követően a hetedik helyen áll a tabellán, míg az egy ponttal rendelkező Jászberény a 15. 
 
Jászberényi FC – Diósgyőri VTK tartalék 1-4 (0-0)
Jászberény, 200 néző. V.: Sándor Cs.
Jászberényi FC: Menczeles – Ludasi, Remili, Szőllősi, Fejes (Kurunczi), Kis, Nagy Sz. (Borics), Perevuznik, Sárossy, Varga L. (László K.), Horváth A. Edző: Tasi Zoltán. 
Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Bokros, Oláh Balázs, Fercsák (Balázsi), Benkő (Ferencsik), Vajda, Illés B., Balázs P., Mrva, Vincze (Hetyei), Ivánka. Edző: Zsivoczky Gyula. 
G.: Remili, ill. Fercsák, Balázsi, Mrva, Vajda (11-esből). 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC