nb1.hu

NB II-es csapatban folytatja az Eger korábbi magyar válogatott védője

Harcolhat a bennmaradásért.

 

Meghatározó játékosát veszítette el az Eger SE. Az NB III Keleti csoportjának harmadik helyén telelő gárdától távozik a korábbi 12-szeres magyar válogatott védő, Vaskó Tamás – jelezte a heol.hu.

 

– Nagyon szerettem Egerben futballozni, sokat köszönhetek a csapatnak, a klubnak, az edzőnek, az operatív vezetőnek, és nem utolsó sorban a szurkolóknak – mondta a Hírlapnak Vaskó Tamás. – Sok szeretetet kaptam az egyesületnél és a városban, ahol remekül éreztem magam. Mindenkinek azt kívánok, hogy ilyen megbecsülésben tudjon focizni, mint amilyet tapasztaltam az ESE-nél.

 

A 36 éves játékos összesen 30 tétmérkőzést követően intett búcsút a piros-kékeknek. – Vaskó Tamás magasabb osztályban szereplő csapatoktól kapott ajánlatot, melyek közül az egyikre rábólintott – mondta az Eger SE vezetőedzője, Sütő Szilárd az egrifocitv-nek. – Amikor leültünk vele egyeztetni a jövőről, vázolta a lehetőségeit és teljes mértékben elfogadtuk azokat az érveket, amelyeket felsorakoztatott. Nem egy rivális NB III.-as csapathoz megy, hanem előre fog lépni. Karrierje utolsó szakaszában magasabb szinten mutathatja meg azokat a kvalitásokat, amelyekkel rendelkezik. Borzasztó nehéz lesz pótolni, mert nem csak játékban kell helyettesíteni, hanem karakterben és személyiségben is. Olyan labdarúgót veszítetteünk, aki a pályn és azon kívül is sokat tudott segíteni a csapatnak.

 

A heol.hu információi szerint Vaskó Tamás az NB II-es Csákvárnál folytatja pályafutását.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC