nb1.hu

NB I-es bajnoki címekkel rendelkező játékos igazolt az Egerhez

A Lokival ért el szép sikereket.

Katona Attila az Eger színeiben vág neki a következő szezonnak. A futballista a DVSC-vel kétszer nyerte meg az NB I-et, emellett a Magyar Kupát, a Ligakupát és a Szuperkupát is elhódította a Lokival. A Heves megyei település nem lesz ismeretlen számára, hiszen korábban már futballozott Egerben.
 
"A koronavírus okozta problémák miatt jöttem haza Budapestről Egerbe. Komáromban játszottam az utóbbi 3,5 évben. Mivel nem tudtak edzéseket és mérkőzéseket rendezni jobbnak láttam, ha hazajövök. Harmati Pétertől (akit már régóta ismerek) kértem segítséget, abban, hogy ha lehet csapatszinten edzeni, akkor az Eger csapatával kezdjem el a felkészülést. A beszélgetések során felmerült, hogy mi lenne, ha maradnék a csapatnál. Pár hét edzés után eldöntöttem, hogy ha megtudunk egyezni, akkor szívesen segítek a csapatnak a céljai elérésében. Mind a csapat az edző Sütő Szilárd és Harmati Péter személye miatt döntöttem, hogy maradok Egerben" – nyilatkozta Katona az egri klub hivatalos weboldalának.
 
Katona szerint remek körülmények között készülhetnek az egri futballisták. Bízik benne, hogy a csapat az élbolyban végez a bajnokságban. Az Eger egyébként a Mezőkövesd második csapatának az otthonában kezdi meg a bajnokságot a hétvégén. 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC