nb1.hu

Nagyon kiakadt a Sényő edzője a bíróra az Alberték elleni zakó után

Napokkal később sem nyugodott meg.

A hétvégén hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Sényő a BKV Előrétől.
 
A találkozót követő nyilatkozatában nagyon kiakadt a hazaiak trénere:
 
,,Sajnos, ez most nem sikerült! Az első félidőben összehoztunk egy finoman számon kérhető gólt a vendégcsapatnak. Mezőnyben ugyan megvoltunk az első félidőben, de a kaput ellophatták volna a támadójátékosaink felől. A folytatásban az ellenfél óriási lesgóllal növelte előnyét, de akinek ez lett volna a feladata, hogy ezt észrevegye, annak ez nem sikerült. A szépítésünk már csak arra volt elegendő, hogy az utolsó negyedórát izgalmassá tegyük."
 
Sényő-Carnifex FC –BKV Előre 1–2 (0–0)
Sényő, 200 néző, v.: Újhelyi T.
Sényő: Járvás L. – Tóth M., Szilvási P., Bodó G., Farkas M., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Lakatos L.), Schmidt P. (Barta G.), Orosz M., Vámos P. (Kapacina K.), Páll Zs. (Toldi A.).
Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Gól: Lakatos L. (72.), illetve Csanálosi P. (21., 66.)
 
Egy nappal később ismét nyilatkozott Imrő László, ezúttal a Szabolcsi Foci Infónak, ám még ekkor sem volt nyugodt:
 
,,Egy olyan találkozón sikerült pont nélkül maradnunk, amelyen minimum egy pontot megérdemeltük volna. Az első félidőben jobbára mezőnyben folyt a játék: az első nagy helyzetét az ellenfélnek mi hoztuk össze egy rosszul sikerült hazaadás után. Szerencsénkre ezt még megúsztuk, majd a semmiből sikerült összehoznunk egy gólt a vendégcsapatnak. Kár volt érte, mivel mindaddig ennyi lehetősége adódott az Előrének, viszont az is igaz nekünk még ennyi sem. A támadójátékunk kissé döcög: mezőnyben ugyan tetszetősen játszunk, de az ellenfél kapujára veszélytelenek vagyunk. Szünetben mondtuk a fiúknak, hogy ezt a mérkőzést meg lehet fordítani. A második félidő ott folytatódott, ahol az első abba maradt, aztán a semmiből megszerezte második találatát a BKV. Próbáltunk még nagyobb sebességben játszani, de ez csak a szépítésre volt elegendő, így sajnos pont nélkül zártuk az utolsó őszi fordulót. Hozzáteszem, a vendégcsapat második találatát óriási les előzte meg. Sajnos, az asszisztens jócskán lemaradt: a mérkőzés végén jeleztem a játékvezetőnek, hogy kb. három méteres les volt. Azt mondta, majd visszanézik, és ha hibáztak elnézést kérnek. De, ha nem volt les én is elnézést kérek.  A felvétel megtekintése után szeretnék elnézést kérni, mert valóban nem volt 3 méteres les, „csak” 1.5-2 méteres…"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC