nb1.hu

Nagykanizsa: sikeredző érkezett a ZTE-től

Már szerdán debütál.

 

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesénél a mai nap folyamán már minden adott volt ahhoz, hogy kinevezzék a csapat élére a régi-új vezetőedzőt, Gombos Zsoltot – jelezte hétfőn a kanizsaujsag.hu, ezt idézzük.

 

"A 49 esztendős szakember 2015 tavasza és 2018 nyara között dolgozott már Nagykanizsán, vezetésével jutott fel az FCN az NB III-ba végül a sikeresen megvívott osztályozót követően. Szűk három és fél esztendeje aztán elfogadva a Zete megkeresését távozott Kanizsáról, majd Szentlőrincen és Kecskeméten is dolgozott, míg az utóbbi hónapokban visszatért a ZTE FC-hez és annak utánpótlásában kapott feladatot. Ahogy azt most Gombos Zsolt elmondta, megbízatása egy plusz egy éves, amiben ez a szezon, illetve a következő foglaltatik benne. Innentől induló munkája, ahogyan mosolyogva fogalmazott, igazán nemes, de áll elébe, s az első foglalkozását már meg is tarthatta az Olajbányász-stadionban.

 

Szerdán az FC Nagykanizsa csapatára a Mol Magyar Kupában vár feladat, hiszen a Tatabányai SC gárdáját látják vendégül a piros-kékek a legjobb 32 között. Igazából rutinja már van a kupasorozattal kapcsolatban kanizsai szakvezetőként Gombosnak, hiszen éppen irányításával jutottak az akkor még „megyés” dél-zalaiak a 2017-18-as idényben az MK nyolcaddöntőjéig, melynek keretében később csak a Boér Gábor vezette NB II-es Békéscsaba 1913 Előre állította meg őket. Szerdán tehát újra labdarúgó Magyar Kupa, mely ezúttal a vezetőedzőnek debütálásként is szolgálhat."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC