nb1.hu

Nagy pofont kapott a BVSC: a ki nem mondott problémák – REAKCIÓK

A gólok története!

Szerdán több meccset pótoltak az NB III-ban. A Keleti csoportban a Füzesgyarmat 5-0-s győzelmet aratott a BVSC ellen. A gyarmatiaknál Popescu három gólt szerzett, míg Cigan duplázott.
 
A gólok története a füzesgyarmati honlap beszámolója alapján:
 
14. perc: Achim Sebastian jobb oldali beadását Popescu Robert az ötös sarkáról a hosszú alsó sarokba fejelte (1-0).
 
57. perc: Achim Sebastian jobbról beadott, a hosszúra érkező Popescu Robert pedig az ötös sarkáról bólintott a kapu sarkába (2-0).
 
72. perc: Vajda lecsúszott bal oldali beadását Popescu halászta el a kapus elöl a hosszún, majd mesteri ollózással a túloldalra tette azt Cigan Cristian elé, aki nem hibázott (3-0).
 
80. perc: A meccset Cristian Cigan zárta le végérvényesen, amikor a jobb szárnyon erőszakosan tört be a 16-os sarkán, de elhúzták a lábát. A büntetőt a sértett erőből lőtte a balra vetődő kapus hűlt helyére (4-0).
 
87. perc: Achim Sebastian jobb oldali beadását Popescu Robert bólintotta a hálóba (5-0).
 
Nézzük, a főszereplők hogyan értékelték a meccset.
 
Boros Tibor: "Ez a harmadik mérkőzésünk, amikor már a közös munka hozományaként voltak elvárásaink. Most azonban még minőségben és hatékonyságban is túlszárnyaltuk a jelenleg elvárható szintet. Minden egyes játékosomnak gratulálok a mai teljesítményéhez!" (fuzesgyarmatisk.hu)
 
Gabala Krisztián: "Nem a problémákkal kell foglalkoznunk, hanem azoknak a megoldásával. A pályán látszott, hogy ebből sok van, de egyelőre az öltözőben tartjuk." (fuzesgyarmatisk.hu)
 
Füzesgyarmati SK–BVSC-Zugló 5–0 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 200 néző. Vezette: Katona Balázs (Molnár Alex, Kövér Balázs).
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Lippai, Szabó R., Sundas (Tóth O., 88.) – Achim Á., Ramos (Kis Sz., 78.), Shadi – Cigan (Balogh G., 81.), Popescu (Molnár Sz., 88.), Vajda (Árvai, 88.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
BVSC: Horváth G. – Simon K., Balogh B., Kovács G. (Hrepka, 60.), Tóth K. – Pintér, Schrammel, Balogh M., Fisli (Somodi, 78.) – Kelemen, Murai. Vezetőedző: Gabala Krisztián.
Gólszerző: Popescu (14., 57., 87.), Cigan (72., 80. – 11-esből).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC