nb1.hu

MOL Fehérvár: bekerül a válogatottba a 16 éves tehetség?

Rengeteg potenciál van a kapusban.

Az NB III Nyugati csoportjában a MOL Fehérvár második csapata jelenleg a 10. helyen áll. A Vidi kapuját ebben az idényben már 11 meccsen őrizte a szemtelenül fiatal, mindössze 16 esztendős Dala Martin.
 
"Tavaly májusban kerültem fel az NB III-as csapathoz. Minden bajnoki egy fejlődési állomás. Kiváló koncepció, hogy a fiatalok az NB III-ban szerepelhetnek. Minél több meccsen akarok játszani ebben a szezonban. A jövőben lépésről lépésre szeretnék haladni" – nyilatkozta az ifjú kapus, aki azt is elmondta, hogy a felnőtt csapat kapuvédői nagyon segítőkészek. 
 
Hegedüs Ferenc már régóta foglalkozik Dalával. A kapusedző úgy véli, remek úton jár az ifjú tehetség. 
 
"Fiatal kora ellenére megállja a helyét a mezőnyben. Rengeteg potenciált látok benne. Nagyon jó úton jár, mindent megtesz azért, hogy NB I-es és válogatott kapus legyen belőle. Rengeteg erőssége van, korához képest nagyon érett. Nyugalmat áraszt a védelem felé. Mindenben kell fejlődnie, de ezért mindent meg is tesz. Nem számoltunk azzal, hogy ennyit fog védeni, de élt ezzel a lehetőséggel. Nagyon jó vele dolgozni, hiszen figyel és tanul" – fogalmazott Hegedüs. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC