nb1.hu

Mohácson volt mit félteni – reakció, képek a szurkolókról

Beszámoló két szemszögből.

A Közép-csoportban 18. helyezett Mohács és a 19. Rákosmente FC még a hétvégén találkozott egymás ellen. A Mohács 3-2-re győzött, a diadal után a  következőket jelentette a klub Facebook-oldala:
 
A mérkőzés elején azonnal sokkolt minket az ellenfél csapata és az első percben megszerezték a vezetést. Még szinte ünnepeltek, amikor Bohata Ádám egyenlített az 5. percben. A 17. percben pedig már a vezetés is a kezünkben volt, Forró Attila révén, aki közelről talált a kapuba. Az első félidőben Bohata megszerezte maga második, a csapat harmadik gólját és így vonultak a csapatok a pihenőre. A második játékrészben az ellenfél egy gyorsan elvégzett szöglet után gólt szerzett, de többre nem futotta az erejükből, így Mohácson maradt a három pont.
 
 

 
B Build Mohács  –  Rákosmente SK 3:2 (3:1)
Farkas – Ignácz, Hetényi, Forró, Bischoff – Nagy, Vég, Müllerlei, Kocsis, – Bohata, Csernik
Csere: Gellén, Dér, Menyhei, Pókos, Bódis
G.:. Bohata 2, Forró
 
Kvanduk János: “Magabiztos első félidei játékkal eldöntötte a csapat a mérkőzést. A második félidőben látszott, hogy nekünk már van mit félteni, az ellenfél pedig különösebb kockázat nélkül támadhat.”
 
 

 
A vereséget szenvedett csapat sajtósa sem volt rest tájékoztatni a szurkolóikat a fejleményekről, a szerző a klub honlapján tette mindezt meg, íme:
 
„Vasárnap hosszú túra várt minket, ugyanis soron következő ellenfelünk a tabellán közvetlen riválisunkként említhető Mohács gárdája volt. A két csapat ősszel remizett a Sport téren — akkor az utolsó utáni pillanatokban mentettek pontot a baranyaiak —, így, ha ugyan már mindkét fél részéről valamirevaló tét nélkül is, de szerettünk volna győzelemmel visszavágni az utolsó pillanatokban kiengedett két pontnak. 
 
 
 
A több órás út igencsak fásulttá tette a csapatot, és még azzal sem sikerült felpörgetni a mieinket, hogy a kezdéshez képest kissé megcsúszva érkeztünk a találkozóra. Mondjuk ezt annak ellenére is, hogy már a második percben sikerült megszereznünk a vezetést — Ott Márk lövését védte a hazai cerberus, róla azonban Lettner elé került a labda, aki a kipattanót teketóriázás nélkül helyezte a hálóba. 0:1.
 
A gólt követően azonban kiderült, a pillanatnyi kihagyás ellenére a pályaválasztók álltak bele élesebben a meccsbe; a mattolásunk után három perccel Bohata volt eredményes, majd a 17. és a 31. minutumban sorrendben Forró, illetve ismét Bohata bizonyult tarthatatlannak. Sajnos nem sikerült magunkra találnunk egészen a félidőig, pedig a döcögős játék ellenére is nemhogy gólt lőttünk, de a szünet előtt még a kapufát is eltaláltuk kétszer. Így azonban 3:1-es mohácsi előnnyel zárult az első játékrész. 
 
A szünet után alapos fejmosást kaptak a srácok az öltözőben, mellyel aztán sikerült is összekaparnunk magunkat. Ekkor már sokkal bátrabban játszottunk és kezdeményezőbben is tudtunk futballozni ellenfelünknél — persze kellett ehhez az is, hogy a hazaiak a második félidőben hátrébb húzták meg a védekezésüket az addigi letámadáson alapuló ellentaktikájukhoz képest —, és ha a reteszt nem is volt könnyű feltörni, helyzeteink így is adódtak. Az 54. percben meg is lett az eredménye, Ott Márk kísérletezése ért sikeresen célba. 3:2. 
 
 

 
A szépítés remek ütemben született, lévén még rengeteg időnk maradt hátra, így tulajdonképpen kapkodás nélkül, de lélektani fölénnyel küzdhettünk a további találat/találatok megszerzése érdekében. Ám azonban ahogy telt-múlt az idő, a helyzeteink pedig nem akaródzottak újabb góllá érni, egyre idegesebbekké váltunk, míg a mohácsiak egyre magabiztosabban védték saját kapujukat. Nem tudtunk velük mit kezdeni, így az eredmény nem is változott, avagy 3:2-es végkifejlettel a hazaiak örülhettek jobban. 
 
Ez van… jövő héten a Cegléd együttesét fogadjuk hazai környezetben. 
 
B-Build Mohács – Rákosmente FC 3:2
Gsz.: Lettner, Ott”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC