nb1.hu

MK: Fradisták csak szurkolói kártyával vehetnek jegyet a BKV Előre ellen

Budapest – A helyszínen már nem lesz jegyértékesítés.

Szerdán a BKV Előre 15:30-tól a Magyar Kupa 6. fordulójában az NBI-es Ferencvárost fogadja a Sport utcai stadionban, amelyre a Ferencváros drukkerei csak szurkolói kártyával válthatnak belépőt.

 

A találkozó jegyértékesítésével kapcsolatban mindkét klub közleményt adott ki, amelyeket változtatás nélkül közlünk.

 

A BKV Előre közleménye:

 

„A szokásosnál több vendég szurkoló várható a mérkőzésre, ezért a lelátó nagyobbik részét kapják a Ferencvárosiak. A vendégek a főbejáraton (a tribün Hungária krt. felé eső oldalán), míg a hazai szurkolók a Törökbecse utca felől (Villamos garázs) léphetnek a stadionba.

 

Jegyeket a vendégszurkolók a Ferencvároson keresztül szerezhetik be 1500 Ft-os áron. A hazai szektorba elővételben már minden jegy elkelt. Így a helyszínen már jegyértékesítés nem lesz.

 

Kérjük a szurkolókat, hogy lehetőleg tömegközlekedéssel érkezzenek a mérkőzésre, mert az MTK-stadion építése miatt nem lehet behajtani a Sport utcába, így csak a környező utcákban lehet korlátozott számban parkolni.”

 

A Ferencváros közleménye:

 

„Labdarúgó-csapatunk szerdán 15.30-kor, a BKV Előre Sporttelepén megkezdi idei Magyar Kupa-szereplését. Az ellenfél a BKV Előre lesz.

 

A találkozóra egységesen 1500 forintért lehet jegyet vásárolni a Groupama Aréna Jegypénztárában. A hétközi összecsapás miatt ezúttal hétfőn is nyitva tart a Jegypénztár (H-SZE.: 10.00-18.00).

 

A jegyvásárláshoz szükség van az FTC szurkolói kártyájára”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC