nb1.hu

Mindenkin átgázolt volna a Fradi legyőzője

Szigetszentmiklós – Továbbra is vezetik a miklósiak a tabellát.

Hétvégén 4-1-re verte meg a listavezető Szigetszentmiklós a Ferencvárost, a listavezető tudósítása következik.

 

„Csapatunk a múlt heti dunaújvárosi fiaskót követően ezúttal ismét hazai környezetben fogadta a tavalyi NB3-as bajnokot. Szinte semmi nem volt látható a fiúkon az 1 héttel ezelőtti vereséget követően. Rendkívül nagy elánnal, és nagyon pontosan kezdtük a mérkőzést. Már a 2. percben zörgött a háló. Egy jobb oldali szögletet fejelt a hosszúba a múlt héten öngólt vétő Rodenbücher István. Gyorsan sikerült jóvá tenni a hibát.

 

Továbbra is támadásban maradtunk amelynek gyorsan meglett – vagy megmaradt – az eredménye. Gólfelelősünk Mojzer György szerezte második gólunkat, önmaga 10. gólját egy szép egyéni akciót követően. Kapusunk Mikler Dani sem unatkozott, mert a Ferencváros fiataljai nem álltak be védekezni, és időnként el is jutottak a kapunkig. Védelmünk ezúttal hiba nélkül zárt, amikor pedig ők nem tudtak segíteni, akkor még ott volt Mikler is. A szünetre már 3 gólos előnnyel mehettünk, mert a félidő felénél az egyre jobb formába lendülő – de sajnos újra megsérülő – Varga Bence is lőtt egy hatalmas gólt.

 

A második félidőben változtatott az ezúttal Lipcsei Pétert – eltiltása miatt – nélkülöző Dejan Milovanovics. A sokat küzdő, de sok bajt nem okozó Popov Patrik és Szántó Gergő sem folytatta a játékot. Különösebben nem változott a játék képe. Továbbra is mi támadtunk, és nagyon sok ziccert hibáztunk el. Azt kell mondjuk, hogy ezúttal klasszis különbség volt a két csapat között. A javunkra!

 

A mérkőzés hajrájában Mojzer György még megerősítette a helyét a góllövőlista élén. Egy erőszakosan kiharcolt labdaszerzést követően egyedül oldotta meg a feladatát egy mintaszerű támadást befejezve. Ezzel már 11 gólnál tart, amely már megsüvegelendő teljesítmény. A meccs utolsó percében sikerült szépítenie a vendég zöldeknek. Egy középpályán megszerzett labdát Gera Dávid lőtt a jobb alsó sarokba 20 méterről. Ez már kicsit a könnyelműségünknek is köszönhető volt.

 

Egy szó, mint száz: A múlt heti vereséget nagyszerűen kijavítva sikerült legyőzni a bajnokság egyik legjobb csapatát.

 

Szerdán a Magyar Kupában, Bicskén folytatjuk!

 

Csurka Zoltán:Kicsit sajnálom a ferencvárosi fiatalokat, mert ma bárki jött volna velünk szembe, azon átgázoltunk volna. Egész héten érződött a társaságon, hogy alig várják, hogy bebizonyítsák a múlt heti mérkőzés csak egy kisiklás volt. Nagyon örülök, hogy ez sikerült és gratulálok az egész csapatnak. Dolgozunk tovább!”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC