nb1.hu

Mindenki Maradónának hitte magát Aczél Zoltán csapatában – reakciók

Nem könnyű meccset játszani 5 óra utazás után.

A hétvégén hazai pályán nyert a Kozármisleny, a Balassagyarmatot múlta felül 2-1-re az Aczél Zoltán által vezetett csapat.
 
Már az első 10 perc után 2-0-r elhúztak a mislenyiek, a vendégeknek csak szépítésre futotta a 89. percben. A Kozármisleny így 10 ponttal, veretlenül vezeti a bajnokságot a Közép-csoportban, míg a Balassagyarmat jelenleg a harmadik.
 
A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:
 
Aczél Zoltán (Kozármisleny): ,,Gratulálok a csapatomnak! 15-20, maximum 30 perc jó játék nem elég egy ilyen jó csapat ellen. A Balassagyarmat nem véletlenül van a 3. helyen és most még gondokkal is küszködtek, de nem szeretném őket túldicsérni. Fél óra jó játék volt, ekkor esélyt sem adtunk az ellenfélnek. Ezt követően rossz döntéseket hoztunk és a vége felé már mindenki elhitte magáról, hogy Maradona, akinek nagy tisztelője voltam. Itt mindenki ernyőzgetett, utolsó passzokat akart adni, mindenki kötényt akart adni, ez a felfogás nem tetszett. A játékosaim nyertek egy újabb mérkőzést, nem érdemtelenül, az első félidő a miénk volt, a második az ellenfélé. Ami igazán bánt, hogy a 70-90. percig az ellenfélnek volt két 100%-os helyzete, amihez Somogyi Máté bravúrjai kellettek és a végén kaptunk is egy gólt. Lehet rosszul játszani, de ilyen dekoncentráltan, ennyire mást csinálva, mint amit megbeszéltünk semmiképp. Egy szűken megérdemelt győzelmet arattunk, amiért nem kell elnézést kérnie a csapatnak, megdicsértem őket, de volt probléma a játékunkkal, de ezt majd megbeszéljük."
 
Nagy Tibor (Balassagyarmat): ,,Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, a 10. percben már 2-0-ra vezetett a hazai csapat. Az egész első félidőnk értékelhetetlen volt. Tudom, hogy ennek mi az oka, 4,5-5 órát utazni majd 1,5 óra múlva meccset játszani nem egyszerű. A második félidőben rendeztük a sorainkat, sőt még az is benne volt, hogy a végén esetleg ki is egyenlítünk. Gratulálok a Kozármislenynek, az első 10 perc alapján megérdemelten nyerték meg a találkozót!"
 
HR-Rent Kozármisleny – Balassagyarmati VSE 2-1 (2-0)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
Kozármisleny, 250 néző
Vezette: Katona B. (Marozsi G. B., Topálszki Sz.)
HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Horváth D., Gajág, Berdó – Kónya, Nagy E (Szabó D. 62.)., Kozics (Horvát 62.), Vajda (Tóth Z. 62.), Turi – Kirchner (Tóth P. 90.), Hampuk (Füredi 81.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán
Balassagyarmati VSE: Iváncsics – Majzik, Koszó, Benkő-Bíró, Tóth O. (Király 64.) – Kovács D. (Kis G. 46.), Ferkel, Gergely, Nyilas – Lizák, Nagy T.
Vezetőedző: Nagy Tibor
Gólszerzők: Hampuk 6., Kirchner 10.(11-esből), illetve Nagy T. 89. percben.
Sárga lap: Nagy E. 32., Szabó D. 75., Kónya 82., illetve Tóth O. 64. percben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC