nb1.hu

Minden az élcsapat ellen szól

Vereség után állnának talpra.

Legutóbb az Érd fontos meccset veszített el a Kerület ellen. Bár az első hely megszerzésére akkor sem sok esélyük lett volna, egy közvetlen rivális ellen sosem jó vereséget szenvedni, mely akár a folytatásra is komoly hatással lehet. Ezen a hétvégén a Dunaharaszti ellen kell megmutatniuk, az a hazai vereség egyszeri botlás volt a hat meccses veretlen sorozatot követően. 
 
– Minden meccs fontos, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az utolsó két hazai mérkőzésén azt a két csapatot verte meg a Dunaharaszti, amelyek utána legyőzték az Ajkát. Ebből is látszik, hogy nincsen könnyű meccs. Múlt héten láttam őket játszani, egy szerencsétlen meccsen kaptak ki legutóbb, nagyon harcos csapat az ellenfelünk, a pálya sem lesz számunkra ideális, tehát minden ellenünk szól, de megteszünk mindent, hogy elhozzuk a pontot vagy pontokat – fejtette ki Limperger Zsolt, az Érd vezetőedzője.
 
Az érdiek 10 pontra vannak a listavezető Ajkától, akik csak most gyűjtötték be első 2 vereségük, viszont a Kerület egyre inkább megérkezik a sarkukba, így a második hely is veszélyben lehet. A Dobogó alsó fokán álló csapat már csak négy pontra van tőlük. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC