nb1.hu

Menetel a Fradi: videós összefoglaló a fölényes győzelemről

Máté Csaba tetszetős futballt látott.

A Ferencváros második csapata a hétvégén a Monort fogadta az NB III Közép csoportjában. A zöld-fehérek a 4-0-s győzelmüknek köszönhetően megőrizték a veretlenségüket. A gólgyártást Ammar Ramadan nyitotta, aki egy tizenegyest értékesített az első félidő végén. A második játékrészben Ramadan még kétszer vette be a monoriak kapuját, mellette Csonka is beköszönt.
 

Máté Csaba úgy véli, a második góllal tudták megtörni a monoriakat. 
 
„Már az első percektől kezdve fölényben futballoztunk. Beszorítottuk az ellenfelet a kapuja elé, sok lehetőséget dolgoztunk ki, megvoltak a helyzeteink és a szünet előtt egy szép akció végén büntetőt kaptunk, amelyet Ammar Ramadan higgadtan értékesített. A Monor kontratámadásokra rendezkedett be, többnyire pontrúgásokból adódtak helyzetei. A második játékrész elején szerzett második gólunk megtörte az ellenfelet, mi viszont felpörögtünk és tetszettős, eredményes futballal magabiztos győzelmet arattunk” – nyilatkozta az edző. 
 
Az FTC öt forduló alatt 13 pontot szerzett, ezzel jelenleg a második helyen áll a táblázaton. 
 
FTC II–MONOR 4-0 (1-0)
FTC II: Szécsi – Orosz M., Molnár T. (Arday D., 78.), Könczey, Csontos – Csonka, Leandro, Mazzonetto A. (Szabó R., 75.), Katona B. (Vogyicska, 67.) – Pócsik, Ramadan. Vezetőedző: Máté Csaba.
Gólok: Ramadan (45., 53., 88.), Csonka (77.)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC