nb1.hu

Menesztették a pécsi ügyvezető igazgatót

Pécs – Győri János és a vezetőedző, Márton Gábor viszonya romlott meg?

Bár a szurkolók többségét elsősorban nyilván az érdekli, hogy milyen változások várhatóak a PMFC labdarúgócsapatának játékoskeretében, mégis, valószínűleg sokan felkapják a fejüket arra a hírre, miszerint a klubnál elbúcsúztak a sportigazgatótól, Győri Jánostól – írja a bama.hu

 

Az utóbbi hónapokban kezdett végre egyenesbe jönni a PMFC. A bajnokságot magabiztosan megnyerték a piros-feketék, ráadásul feljutottak az NB III.-ba (az osztályozót némi szerencsével elkerülték), vagyis jöttek a kisebb-nagyobb sikerek – épp ezért meglepő, hogy épp most váltak meg a sportigazgatótól, Győri Jánostól.

 

– A sportigazgató szerződése június 30-val lejár, s a PSN Zrt. és Győri János közös megegyezéssel nem hosszabbítja ezt meg – mondta Szűcs Zsolt, a csapatot működtető PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Természetesen köszönjük a csapat mellett végzett munkáját.

 

Győri János számára nem egyszerű a búcsú, hiszen érzelmileg ezer szállal kötődik ehhez a klubhoz, amelyben annakidején játékosként is szerepet kapott.

 

– Nagyon emocionális időszakot éltem át a PMFC-nél, igyekeztem mindig a tudásom legjavát adni – mondta a távozó sportigazgató. – Úgy érzem, egy szerethető PMFC alakult ki mostanra, és sikerült leraknunk a jövőbeni sikeres klub alapjait. Rengeteg energia, munka van abban, hogy idáig eljutottunk, hiszem, hogy jó kezekbe kerül a csapat. A közönséghez talán most kerültünk a legközelebb, szeretetteljes, jó kapcsolat alakult ki, köszönöm a szurkolók hozzáállását.

 

Arról, hogy pontosan mi az oka a váltásnak, egyik fél sem kívánt nyilatkozni. A bama.hu információja szerint Győri János és a vezetőedző, Márton Gábor viszonya romlott meg annyira, hogy a helyzet ilyen formában nem volt tovább fenntartható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC