nb1.hu

Megyei rangadó következik Nyugaton

Mosonmagyaróvár - Akár a feljutásról is dönthet az MTE-ETO megyei rangadó.

"A Lajta-partiak jó formában várhatják az ETO elleni hétvégi összecsapást, a Király József irányította együttes tavasszal ugyanis kiválóan szerepel:

Magasföldiék az eddigi nyolc találkozójuk közül hatot megnyertek, s kétszer döntetlent értek el.
Nem véletlen tehát, hogy a tabellán az előkelő második helyre léptek fel.

Nem titkolt cél Óváron a magasabb osztályba való feljutás, s bár a hátralévő nyolc fordulóban több erős csapat is vár a kék-fehérekre – az ETO után a Tatabánya, a Videoton II, az FTC II és az MTK II is lesz még ellenfél –, a lendületben lévő Lajta-parti gárda jó eséllyel pályázik a másodosztályra.

Lakiék egyébként az elmúlt fordulóban szintén megyei rangadón, Csornán vendégszerepeltek, ahol fordulatos, izgalmas csatában nyertek.

 Az ETO-nál már korántsem ilyen jó hangulatban várhatják a szombati rangadót.

A zöld-fehérek bár jól kezdték a tavaszt, a legutóbbi öt találkozójukon nem tudtak győzni. Az előző fordulóban Sárváron hagytak két pontot, ráadásul ultráik botrányos viselkedése miatt ismét több százezer forintos pénzbüntetést kaptak és két hazai találkozójukat zárt kapuk mögött kell majd megrendezniük.
 Az elmaradt pontszerzéseket követően Preszeller Tamást Bekő Balázs váltotta a kispadon, aki így a mosonmagyaróvári rangadón mutatkozhat be a győriek trénereként.

A két együttes novemberi győri összecsapását az ETO Mayer Milán, Németh Márk és Weitner Ádám góljaival 3–1-re nyerte meg. Az óváriak találatát Horváth Máté szerezte.

Akkor még Németh Zoltán volt a győriek edzője, az óváriakat pedig már Király József irányította. A meccs végén mindkét szakvezető a fordulópontokat említette. Előbbi szerint jól jöttek ki ezekből, utóbbi sajnálta a kihagyott helyzeteket." – olvasható a Kisalföld.hu oldalán

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC