nb1.hu

Megvan a Jászberény új vezetőedzője, öten távoztak Veszprémből

NB I-es rutinnal rendelkező játékossal erősödött a veszprémi támadószekció.

JÁSZBERÉNY
 
Az NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberényt a tavaszi idényben Besenyei Gábor fogja irányítani, a tréner munkáját pedig Tüdős Dávid fogja segíteni. Íme a 18. helyen telelő együttes bejelentése:
 
"Csapatunk csütörtökön kezdi meg a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére. Méghozzá új edző(k) irányításával.
 
Tisztában vagyunk vele, hogy a kispadra most leülő szakvezető nincs könnyű helyzetben, hiszen alaposan meggyengült keretünk – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Éppen ezért abban egyeztünk meg vele, hogy függetlenül a tavaszi eredményektől a 2023-24-es bajnokságban is ő irányítja majd az együttest. A holnapi edzést már Besenyi Gábor vezeti, segítője pedig Tüdős Dávid lesz."
 
Az NB3.hu-n január 6-án jeleztük, hogy a jászberényiektől hét játékos mellett Lakatos Béla vezetőedző is távozott. A csapat az idei első bajnokiját február 12-én a DVTK II otthonában vívja.
 
VESZPRÉM
 
A veszprémiek ígéretes helyzetből várhatják a folytatást az NB III Nyugati csoportjában, hiszen a második helyen telelnek. A bakonyiak hátránya csupán három pont az éllovas Tatabányával szemben.
 
Szabó Péter a vehir.hu-nak elmondta, milyen változások történtek eddig a keretben:
 
"A keretünk immár más formában várja a tavaszi küzdelmeket. Végh Tibor és Tóth Martin régebb óta sérüléssel küszködtek, kénytelenek voltunk megválni tőlük. Míg Lőrincz Attila, Ulbert Renátó és Kovács Dániel több játéklehetőség reményében intettek búcsút az egyesületünknek. Az egykori NB I-es Balázs Zsolttal viszont megerősödött a támadószekciónk, Major Norberttel jó párost alkothatnak" – jelezte az ügyvezető. 
 
Balázs Zsolt (a képen ő szerepel budaörsi mezben) komoly NB I-es tapasztalattal rendelkezik, a HLSZ adatbankja szerint a legmagasabb osztályban 242 meccsen jutott szóhoz, a fellépésein pedig 43 gólt szerzett. 
 
A Veszprém február 12-én a Kaposvárral csap össze idegenben az NB III-ban. 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC