nb1.hu

Már be is mutatkozott.

Az NB III rajtjára készülő Tiszaújváros szombaton a DEAC csapatával játszott edzőmeccset. Ezen a találkozón már Vitelki Zoltán irányította a tiszaújvárosi alakulatot. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei klub az összefoglalójában röviden számolt be a DVTK legendájának érkezéséről:
 
"Összességében az újabb távozó és a sérültek miatt szűkös jelenleg a keret, de biztosan lesznek még érkezők, akikkel kiegészülve stabil csapatunk lehet, köszönhetően majd a ma kispadon bemutatkozó Vitelki Zoltán vezetőedző munkájának is" – számol be a Tiszaújváros honlapja.
 
Vitelkit egyébként nem véletlenül neveztük a Diósgyőr legendájának, hiszen a csapat szerelését több mint 500 meccsen húzhatta magára. Vitelki edzőként többek között a DVSC-t és a Kazincbarcikát is irányította, legutóbb pedig Egerben dolgozott.
 
Vitelki debütálása 3-1-es vereséggel zárult szombaton. 
 
DEAC-Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-1 (2-0)
gólszerző: Ochukwu (23.), Trencsényi (25., 66.), ill. Gelsi (77. – 11-esből)
A DEAC összeállítása: Tóth D. (Deczki 61.) – Virág Á. (Szabó K. 66.), Papp F., Orosz M., Bényei, Spitzmüller (Csányi 70.), Bidzilya (Szabó J. 66.), Abdulaye (Gaczella 70.), Trencsényi (Patócs 66.), Tochukwu (Sidibe 61.), Székely. Vezetőedző: Sándor Tamás.
A Tiszaújváros összeállítása: Herceg, Horváth T., Mahalek, Gelsi, Lőrincz, Molnár M., Gönczi, Bussy, Vitelki, Gottfried, Bartusz. Cserék: Tóth Cs., Lehóczki, Erős, Kolompár, Nagy D. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC