nb1.hu

Megóvták a kispestiek meccsét: döntött az MLSZ

Pont került az ügy végére.

Az nb3.hu-n már korábban írtunk arról, hogy az Iváncsa megóvhatja a vasárnapi bajnokiját, amit a Budapest Honvéd második csapatával vívott. A pályán 0-0-s végeredmény született, de a fővárosiaknál szerepelt egy olyan játékos Keresztes Noel személyében, aki még nincs 16 esztendős.
 

Megóvják a kispestiek meccsét?

 

Az nso.hu azt a tájékoztatást kapta az MLSZ-től, hogy a szövetség a 0-0-s végeredményt törölte, és a meccs három pontját 3-0-s gólkülönbséggel az Iváncsa kapta meg. 
 
Keresztes Noel egyébként kezdőként 77 percet töltött pályán a hétvégén. 
 
FRISSÍTÉS:
 
A Honvéd közleménye:
 
"Az Iváncsáé lett a Honvéd II elleni meccs három pontja – párbeszédet kezdeményeztünk az MLSZ-szel
 
Nulla nullás döntetlennel kezdte az NB III-as szezont a Budapest Honvéd FC együttese, csapatunk hazai pályán ikszelt az Iváncsa elleni bajnokin, végül mégis pont nélkül maradtak a mieink: a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága helyt adott a vendégek óvásának és Keresztes Noel jogosulatlan játéka miatt 3–0-s győzelemmel az Ivácsnáé lett a három pont. A Budapest Honvéd FC elfogadta az MLSZ döntését.
 
Az esettel egyidejűleg a Budapest Honvéd szakmai egyeztetést kezdeményezett a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, a fiatal tehetségek játéklehetőségéről!"
 
 
PÉNTEK, 19.42:
 

Megóvták a kispestiek meccsét: az ellenfél közleménye

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC