nb1.hu

Még mindig nem értik a bírót Nyírbátorban

Nyírbátor - Két gólt is érvénytelenítettek a hosszabbításban.

Tizenegy mérkőzésig tartó veretlenségi sorozata szakadt meg a hétvégén a Nyírbátornak, és annak ellenére, hogy nem szégyen kikapni a listavezetőtől, sokat fognak még beszélni a Kazincbarcika elleni meccsről.

 

A játékvezető ugyanis két hazai gólt is érvénytelenített a hosszabbításban. Azt még a hazaiak is elismerik, hogy az egyik utolsó percekbeli szituációnál az előrehúzódó kapus, Vasas Gergő állítólag tényleg kezezett, de hogy Roszel Róbert találatát, miért nem adták meg, azt senki nem érti.

 

Nyírbátori Fc Sportegyesület

Nyírbátori Fc Sportegyesület posted a video to his timeline.

 

 

Fáziskéséssel szólt a síp, és bár az ellenfél kapusa valóban a földre került, utána ment tovább a játék, és csak akkor fújt a játékvezető, amikor a kapuba tartott a labda – emlékezett a történtekre a boon.hu-n Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak játékos-edzője.

 

Az ETO és a Pécs is hármat hintett – NB3.hu

Az ETO és a Pécs is hármat hintett

 

– Elvettek tőlünk egy gólt, és bosszant még az első percben kihagyott Kinczel Ervin-helyzet, mert ha korán megvan a vezetés, ez a meccs teljesen másként alakul. Így sincs baj, mert a bennmaradás kiharcolásán túl nagy céljaink nem lehetnek a bajnokságban, az a fontos, hogy a játékosok fejlődjenek, és elhiggyék, hogy később a magasabb osztályban is meg tudják állni a helyüket. Akik most hibáztak, azok talán a kelleténél is jobban tisztelték a listavezetőt, pedig a meccs elején feltett kérdésemre is megkaptuk a választ: összességében álltuk a versenyt a bajnoki cím legfőbb várományosával.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC