nb1.hu

Már otthon játszhat a Honvéd

Hivatalos bejelentés.

A kispestiek közleménye:
 
"Ebben a szezonban már hazai pályán futballozhat a második csapatunk.
 
Fontos lépés a 2020/2021-es idény a Budapest Honvéd FC második csapatának, és nemcsak azért, mert még több szerepet kapnak a fiatalok a felnőttfutballban, hanem mert a csepeli albérlet után végre itthon játszhat az együttes.
 
Ehhez pedig arra volt szükség, hogy a klub központjában lévő centerpálya és kiszolgáló létesítmények minden tekintetben megfeleljenek a Magyar Labdarúgó Szövetség infrastruktúra szabályzatának.
 
Ennek érdekében be kellett fednünk a lelátó egy részét, s a Honvéd vezetése a szurkolók kényelmét szem előtt tartva a teljes lelátó fölé tetőt építtetett, sőt a műfüves pálya széksorai fölé is került tető.
 
Emellett kiépítésre került egy úgynevezett vezetési pont, amely a hangosítás és a biztonsági szempontok miatt volt szükséges, és a fejlesztések nyomán a hazai és vendégszurkolók számára is külön büfét alakítottunk ki. A Honvéd drukkerei a főépület mellett közelítik meg a pályát, míg a vendégszurkolók a Brassó és a Temesvár utca sarkánál kialakított bejárat felől érkezhetnek a Honvéd meccsire.
 
A Budapest Honvéd FC második csapata a pályán elért eredményeket tekintve (hazai pályán) eddig veretlen a most futó szezonban, s bízunk benne, hogy a legutóbbi három találkozóján hét pontot és hat gólt szerző gárda szombaton 11:00 órától itthon a Kőrösladány ellen folytatja a jó sorozatát."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC