nb1.hu

Magabiztos győzelemmel közeledik a Cegléd

Cegléd - Kihasználva a listavezető botlását, már csak hat pont a Cegléd hátránya.

Mivel a Nyíregyháza nem tudta megtartani két gólos előnyét a harmadik helyezett Cigánd ellen, így győzelmének köszönhetően hat pontra csökkentette hátrányát a ceglédi csapat a listavezető Nyíregyházával szemben. Ráadásul Mátyus János csapata még az egyik fordulóban szabad napos is lesz! 

"Újra egy kötelező győzelmet ígérő mérkőzésen lépett pályára csapatunk, de ezúttal sikerült is abszolválni az elvárt eredményt. Az első 10 percben akár 3-0, a félidő végén pedig akár 5-0 is lehetett volna az eredmény, de a sok szép támadás ellenére 45 percig érintetlen maradt a vendégek hálója. Nem úgy a második félidőben, amikor támadóink sorban köszöntek be Tajti kapusnak. A terhet Peres Csaba vette le góljával a csapatról, majd hosszú egyéni gólcsend után Pozsár Dani is betalált, a sort a csereként pályára lépő Csordás Simon zárta, aki kialakította a 3-0-s végeredményt.

Ceglédi VSE – Felsőtárkány Mezőkövesd-Zsóry 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Peres (53’ 1-0), Pozsár (70’ 2-0), Csordás S. (80’ 3-0)

Cegléd: Verebélyi – Buczkó (Wild), Makrai, Farkas V., Farkas A., Peres, Popovics (csordás S.), Markó, Csordás Sz., Sánta (Szkunc), Pozsár

Varga Attila vezetőedző: Többet birtokoltuk a labdát, helyzeteink voltak, de az első félidőben még nem sikerült értékesíteni azokat. Egységes volt a csapat, rendkívül fegyelmezetten azt csinálták a srácok, amit egész héten gyakoroltunk! Meg kell dicsérnem a játékosokat, szemre is tetszetősen futballoztunk. Külön öröm, hogy minden pályán lévő támadóm rúgott gólt!" – számol be a mérkőzésről Szabó Attila a Cegléd hivatalos oldalán.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC