nb1.hu

Limpergerék közelítenek a dobogóhoz

Három fontos meccs pár nap alatt.

Már a 21. fordulót rendezik a hétvégén az NB III Nyugati csoportjában. A tizennyolc mérkőzés után 34 ponttal hatodik helyezett Érdi VSE egy győzelemmel a dobogó közelébe kapaszkodhatna, hiszen a negyedik VLS Veszprém az ötödik FC Nagykanizsát fogadja – jelentette az Érd.
 
A Komárom már húsz mérkőzést játszott le az idényben, ezek közül kilencet nyert meg három döntetlen és nyolc vereség mellett. Bozsik Péter együttesét fűtheti a visszavágás vágya, hiszen a bajnokság második körében hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget az érdiektől.
 
Igaz, ehhez Kollega Krisztiánéknak is lesz egy-két szavuk hazai pályán, pláne, hogy a sorozatterhelés közepette „szusszanhattak” egyet. A rohamtempóban, tizenöt nap alatt lejátszott öt bajnoki után hétközben a Nagyatádi FC lemondása miatt lélegzetvételnyi pihenőhöz jutottak és edzéssel is tudtak készülni következő ellenfelükre – illetve a következő hétre, amikor szerdán és pénteken is pályára lépnek.
 
– A Komárom az NB III egyik meghatározó csapata, a Balatonfüred elleni mérkőzés csak egy kisiklás volt nekik. Egy masszív, fegyelmezett társaságról beszélünk, akikkel már találkoztunk idén. Most nagyon fontos lesz, hogy sérültjeinket, betegeinket a fiatalok hogyan tudják pótolni. Ez lesz a kulcsa a meccsnek, hogy ők hogyan nőnek fel a feladathoz – fejtette ki Limperger Zsolt.
 
A december 6-án, 13 órakor kezdődő Érdi VSE–Komárom VSE mérkőzést  az ÉrdMost.hu Facebook-oldalán élőben közvetítik!
 
Az Érd jelenleg a 6., eddig 18 meccset játszott, ezeken 34 pontot szerzett, a 3. Lipót két meccsel többet játszva 4 ponttal előzi meg. Limperger Zsolt csapata a jövő héten a Veszprém (szerda) és a Puskás Akadémia (péntek) elleni meccsét is pótolja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC