nb1.hu

Lassan kialakulnak az Érd átigazolási tervei

Két részre kell bontani az őszt.

37 pont, tizenegy győzelem, hat döntetlen, négy vereség. Jelentős nyári változások után a tavalyi csonka idény első helyezettje ötödik helyen vonult téli szünetre az NB III Nyugati csoportjában. A klubhonlap Limperger Zsolt vezetőedzővel készített interjút, ebből idézünk:
 
"Az őszi idényt két részre lehet osztani. A második részben 27 nap alatt nyolc plusz egy meccs várt az Érdi VSE-re és tizennégy pont jött össze, miközben a fiatalok is megkapták a lehetőséget.
Ez akkor sikerült volna jobban, ha megússzuk ezt az időszakot sérülések nélkül, vagy legalább néhánnyal kevesebb sérülttel. Már korábban is mondtam, hogy ez a keret két-három játékos kiesését még elbírja, de ötét már nem. Ehhez már nem vagyunk annyira masszívak. Bozsoki, Koós, Kollega, Fürjes is kiesett… Bízunk benne, hogy tavasszal szerencsésebbek leszünk.
 
Az elmúlt években jellemzően az őszi idény sikerült jobban. Most 37 pont jött össze. Tavaszra mit kell javítani?
Meg kell látnunk, lesz-e változás a keretben a télen. Bár még nem beszéltünk a játékosokkal, illetve nem jelezte felénk senki távozási szándékát. Meg kell néznünk, tudunk-e hozni egy-két játékost, hogy többen legyünk. Az ötödik helyet és ezt a pontszámot én aláírtam volna nyáron és alá is írnám a tavaszi idényre is.
 
Hogy néz ki a téli felkészülés? A bajnokság a jelenlegi állás szerint február 28-án, 11 órakor folytatódik a Zalaegerszegi TE FC II otthonában.
Január közepén kezdjük a hathetes felkészülést, amelyben minden héten egy edzőmeccset játszunk. Nem lesz hosszú az alapozás, de én nem is szeretem a hosszú felkészülést és a sok edzőmeccset. Talán el tudunk menni egy rövid edzőtáborba, ami mindenképp összekovácsoló tud lenni, most is örülnénk neki.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC