nb1.hu

Közel a feljutás: ünneplésre buzdított a Barcika edzője – reakciók

Reális végeredmény született?

Az NB III Keleti csoportjában a listavezető Kazincbarcikára rangadó várt a BKV Előre otthonában vasárnap délután. A találkozón egyetlen gól született: ezt Dvorschák Gábor szerezte a 73. percben. Dvorschák egy szögletet követően fejjel küldte a labdát az ellenfél kapujába.
 
A sikerének köszönhetően a Barcika újabb lépést tett a bajnoki cím felé. Varga Attila csapatának 87 pontja van, a második helyen álló DEAC-nak pedig 72. A harmadik pozíciót birtokló BKV Előre 67 egységgel rendelkezik.
 
A rangadó után így értékelt a két vezetőedző:
 
Albert Flórián: "Nagy küzdelemben egy gól döntött a Kazincbarcika javára. Hajtós, jó meccs volt, nagy csata, mindkét oldalon helyzetekkel, ez alapján talán a döntetlen reálisabb lett volna. Sok sikert kívánunk ellenfelünknek a továbbiakban."
 
Varga Attila: "Ki kell élveznünk ezt a fontos és nehéz győzelmet. Ünnepelnünk kell, mert mindig nehéz megnyerni egy ilyen komplikált mérkőzést. Végül újra a csapatszellem és a játékosaim kvalitása jelentette a különbséget, de gratulálok a BKV-nak is."
 
NB III Keleti csoport 32. forduló
BKV Előre – KolorCity Kazincbarcika SC 0–1 (0–0)
Budapest, 150 néző. V.: Szommer. 
BKV Előre: Horváth G. – Kubó (Ihos), Girán, Forgács, Ferkó, Csanálosi (Dömök), Busai (Tóth Sz.), Mile (Egressy), Gyurkó, Nagy A., Szabó Á. (Jáger). Edző: Albert Flórián.
KBSC: Fila – Szemere, Dvorschák, Heil, Süttő, Székely, Nagy J., Ádám (Márton), Rjaskó (Keményffy), Pálinkás, Kristófi (Schildkraut). Edző: Varga Attila.
Gólszerző: Dvorschák (73.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC