nb1.hu

Kozármisleny: öt távozó, egy érkező

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Az utolsó bajnoki fordulót követően a klubvezetés és a szakmai stáb közösen értékelte az őszi szezont és a jövőre nézve is döntések születtek, ahogy lenni szokott, minden félszezon és szezon végén, úgy ezúttal is változik a keret összetétele.
 
Távozik csapatunkból Márkvárt Patrik, aki 3,5 évig erősítette csapatunkat, 67 bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett. Az idei év nem volt túl szerencsés számára, tavasszal amikor jó formában volt és a csapat alapemberekének számított, a járvány miatt volt lehetősége játszani. Nyáron a felkészülés végén vállsérülést szenvedett, hosszú hetekre kidőlt, majd amikor visszatért és már visszanyerte volna korábbi formáját, újból megsérült. Az őszi fordulók során csupán 7 alkalommal lépett pályára a bajnokságban, 1 gólt szerzett a Magyar Kupában.
 
Ipacs Péter és a Kozármisleny labdarúgócsapatának közös útja 4,5 év után ér véget, Péter a keret tagja volt a 2016/2017-es NB II-es szereplésünk idején, igaz pályára nem lépett a másodosztályban. A következő években 54 bajnoki meccsen védte az NB III-ban csapatunk kapuját. A még mindig csak 23 éves hálóőr az ősszel 8 alakalommal kapott lehetőséget bajnoki mérkőzéseken és kétszer a Magyar Kupában.
 
A korábbi utánpótlás válogatott védő, Talabér Attila az átigazolási időszak végén érkezett Mislenybe, úgy egyeztek meg ekkor a felek, hogy határozott ideig, fél évig próbálja védelmünket stabilizálni, ennek az időszaknak a végéhez érkeztünk. A belső védőként bevethető futballista 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, sajnos több alkalommal is sérülések hátráltatták a munkáját.
 
Juhász László rutinos labdarúgónak számított a keretben, aki szintén nyáron igazolt Kozármislenybe. Az őszi fordulók során a középpálya szélén, vagy éppen támadóként szerepelt leginkább, 16 bajnoki meccsen 1 gólt szerzett. A szezon vége felé a jobb oldali védő pozíciójába került kényszerből, melyet jól oldott meg, majd az utolsó fordulókban sérülés miatt nem tudott már pályára lépni.
 
Babinszky Bence az NB II-es MTK játékosaként kölcsönben szerepelt Kozármislenyben, a nagy munkabírású, sok futással, dinamikus mozgással jellemezhető játékos 5 gólt szerzett. Az előző szezonból “áthozott” sérülése miatt a nyári felkészülése szinte teljesen kimaradt számára, így sok forduló telt el, mire utolérte magát és ekkor már azt a teljesítményt hozta, amit ő is és a klub is elvárt. Bence a télen megpróbál feljebb lépni, szurkolunk neki, hogy sikerüljön egy NB II-es csapat keretébe kerülni!
 
Távozó játékosainknak sok sikert kívánunk!
Köszönjük a Kozármisleny labdarúgócsapatáért tett erőfeszítéseiket!
 
A klub a tavaszi 17 fordulóra megpróbálja racionalizálni erőforrásait és inkább már a jövő csapatát szeretné építeni, reményeink szerint a most, illetve majd a nyáron érkező erősítéseket követően ismét dobogós célokkal vetjük magunkat a küzdelembe. Tavasszal több lehetőséget fognak kapni a fiatalok, akik bizonyíthatják tehetségüket és képességeiket.
 
Az öt távozó mellett azonban már 1 érkezőről is beszámolhatunk.
 
Visszatér a csapatba Kónya Kornél, aki a 2019/2020-as őszi szezonban 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt NB III-as csapatunkban és 1 gólt szerzett. A PMFC csapatával 2 évig az NB III-ban szerepelt, ahol a feljutásért harcolt, majd 2018 nyarán leigazolta a másodosztályú ZTE, egerszegi színekben 17 NB II-es meccsen szerepelt és 1 gólt szerzett. 2019. tavaszán visszatért Pécsre, ahonnan nyáron Kozármislenybe vezetett az útja. A 25 éves labdarúgó a rövid szünetet és fél éves alacsonyabb osztályú szereplést követően ismét motiváltan, célokkal tér vissza Kozármislenybe.
 
Köszöntünk Kornél ismét Mislenyben! Sok sikert kívánunk!
 
Hajrá, Kozármisleny!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC