nb1.hu

Kozármisleny: bővült a szakmai stáb

Hivatalos bejelentés.

ÍME A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
,,Klubvezetésünk megegyezett Nagy Gáborral, hogy a 2020/2021-es idényben a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatánál fog tevékenykedni, segítve Jelena Richárd vezetőedző munkáját.
 
Nem ismeretlen szakember érkezik vissza hozzánk, hiszen Nagy Gábor korábban is dolgozott már a klub sikereiért, nagy érdemei voltak abban, hogy a klub történetében először, a 2006/2007-es bajnoki szezonban aranyérmesek lettek Lauer Norberték és kiharcolták az NB II-ben való indulást. A megelőző években lépésről lépésre fejlődött kezeik alatt az akkori mislenyi csapat, aminek a csúcsa a bajnoki cím volt.
 
Gábor szívesen maradt volna az NB II-ben is, de egy ideig úgy tűnt, hogy nem tudja elvállalni a klub a magasabb osztályban szereplést, ezért közben elígérkezett a PMFC-hez. Amikor kiderült, hogy mégis vállaljuk az NB II-t, akkor viszont már az adott szavát nem akarta visszavonni.
 
A PMFC-től az utánpótlásunkba tért vissza, többek közt a kiemelt korosztályos U15-ös NB I-es bajnokságban szerepelt az 1996-os születésű korosztállyal, ahol 1 évvel fiatalabb labdarúgókkal, az akkor induló akadémiai rendszer komoly ellenfeleivel Bp. Honvéd, Győri ETO, Illés Akadémia, Videoton igyekeztek felvenni a harcot.
 
Visszatérő edzőnk a későbbiekben Szentlőrincen tevékenykedett, 2014-2019-ig az NB III-as Szentlőrinc asszisztens edzője volt, ahol a csapat évről évre fejlődött, és a középmezőnybeli gárdából élcsapattá váltak, a 2018/2019-es idényben a minden várakozást felülmúló 2. helyezést értek el a feljutó Szeged-Grosics Akadémia mögött.
 
Nagy Gábortól azt kérdeztük, hogy milyen érzésekkel és milyen célokkal tért vissza Kozármislenybe?
 
Azt tudom mondani röviden, hogy nagyon jó érzés visszatérni. Majd akkor lesz még jobb, ha sikeresek is leszünk, ez egyben feladat és felelősség is. Mi a siker? Én úgy fogalmaznék, hogy legyünk sikeresek mérhetően. Régóta ismerem a tulajdonost és tudom, hogy ő igényes, ahogy Magyar Márk klubigazgató is az. Azt gondolom, hogy a siker nemcsak büdzsé kérdése, sőt büdzsétől függetlenül is lehet egy csapat sikeres és ez már többször beigazolódott a múltban. Legyünk versenyben a dobogóért vagy akár legyünk versenyben a feljutásáért! Csináljunk valamit! Az, hogy kitűzzük a 6. helyet, szerintem az nem olyan motiváló. Ha mindenki tesz a sikerért és fegyelem lesz, akkor nemcsak pénz függő a siker! Én azt szeretném, hogy lássam mosolyogni azt, aki adja pénzt. A foci főképp a nézőkről szól és nem mellékesen azokról, akik erre áldoznak. Manapság kevés a néző a labdarúgópályákon ezért kötelességünk olyan teljesítményt nyújtani, hogy a tulajdonos örüljön a sikereknek.
 
Üdvözlünk Gábor ismét Kozármislenyben!
 
A korábbiakhoz hasonló sikereket kívánunk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC