nb1.hu

Kozármisleny: az MTK-tól érkezett támadó

Hivatalos bejelentés.

ÍME A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
,,Jelena Richárd az NB I-es Kisvárdába történő igazolásával mindenképpen szerettünk volna támadót is igazolni.
 
Babinszky Bence ősszel az NB II-es MTK együttesében szerepelt, ahol 4 alkalommal lépett pályára csereként a bajnokságban, a Budaörs ellen az ő góljával egyenlített az őszi listavezető. Ez mellett 1 Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz a fővárosi kék-fehéreknél.
 
Bence 2009-2012-ig a Ferencváros utánpótlás csapataiban szerepelt, majd 2012-től idén februárig az MTK-ban játszott. Az összes korosztályos bajnokságban a kiemelt I. osztályban szerepelt, sikeres utánpótlás időszak van a háta mögött.
 
A 2000-es születésű, gyors támadó, fejlődését mindenképpen az szolgálja, ha folyamatos játéklehetőséget kap, így minden fél számára az tűnt a legjobb megoldásnak, ha a labdarúgó tavasszal csapatunkat erősíti.
 
Az ő leigazolása a két klub együttműködésének első lépése, hiszen a klubtulajdonosok a gazdasági életben is kiváló munkakapcsolatban állnak egymással.
 
Bízunk benne, hogy Bence egy jó tavaszi szezon során, kiemelkedő játékkal és gólokkal bizonyítja, hogy magasabb osztályban a helye és reméljük, hogy az ő jó szereplése is hozzájárul majd a HR-Rent Kozármisleny eredményes tavaszához!
 
Sok sikert kívánunk Bence Kozármislenyben!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC