nb1.hu

Kozármisleny: ami késik nem múlik

Kozármisleny - A bajnokavatás még várat magára, de a Dabast legyőzték Lantosék.

Mozgalmas héten van túl a baranyai csapat. Hétözben, a Komlótól történt lvonással biztossá vált, hogy feljutó helyen végez a csapat, de a SZEOL szombati győzelme után azt is tudni lehetett, hogy bajnokavatásra még nem kerül sor vasárnap az éllovas pécsi – ideiglenes – otthonában.

Talán némiképp megzavarhatták a hétközi események a játékosokat és hiba csúszott a koncentrációba, ugyanis az utolsó passzokat rendre elrontották Grániczék. Ugyanakkor, vagy talán éppen ennek köszönhetően, az első félidőben jól tartották magukat a vendégek. A 69. percig jól állta a sarat Dajka együtese, kevés helyzetet tudtak kialakítani a betömörülő védelmükkel szemben, akkor azonban egy fejes góllal megszerezte a vezetést a hazai csapat, majd pár perccel később büntetőből növelték is az előnyüket, ráadásul emberhátrányba került a Dabas. A végeredményt Lantos állította be, ő is fejjel volt eredményes. Talán az eredmény valamelyest csalóka, nem tükrözi milyen nehéz mérkőzés volt ez a Misleny számára.

KOZÁRMISLENY–DABAS 3-0 (0-0)
Kozármisleny: Helesfay – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Kovács T., Nagy E. (Fenyvesi, 74.) – Gránicz (Sinanovics, 65.), Nagy K., Beke – Ihrig-Farkas (Zsebe, 78.)

Dabas: Török – Szélpál (Molnár, 61.), Kozma, Kállai, Lázár, Surányi – Körmöczy (Csák, 68.), Komoróczi, Domonyi (Takács, 84.), Geiger – Hollauer

G.: Sinanovics (69.), Nagy K. (72., 11-esből), Lantos (80.)

Kiállítva: Kállai (72.)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC