nb1.hu

Kozármisleny: Aczél Zoltán és a sör-sirsli verseny

Hihetetlen formában van a csapat.

A Kozármisleny beszámolója:
 
,,Vác FC – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1)
 
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
 
Vác, 80 néző
 
Vezette: Takács Á. (Kövér T., Szilágyi Zs.)
 
Vác FC: Halasi – Fazakas, Kasza, Stefán, Földi (Balázs 81.) – Vén (Nagy Z. 56.), Tölgyes, Zámbó, Tóth D. (Balga 64.) – Tóth L., Sorecz
 
Vezetőedző: Csank János
 
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Turi, Loch – Kozics – Szabó D. (Beke 76.), Vajda, Bischoff (Kiszely 59.) – Kirchner (Fenyvesi 92.), Hampuk (CSernik 76.)
 
Vezetőedző: Aczél Zoltán
 
Gólszerzők: Kirchner (11-esből) a 25. percben.
 
Sárga lap: Tóth L. 75. illetve Bischoff 28., Loch 87. percben.
 
Csapatunkból ezúttal hiányzott az 5 sárga lapos eltiltását töltő Füredi Szabolcs és az előző meccsen kiállított Nagy Erik.
 
Sérülés miatt Berdó Máté és Horvát Gábor nem állhatott a csapat rendelkezésre így némiképp szokatlan összetételben lépett pályára együttesünk a korábbi magyar bajnok Vác FC otthonában, amely csapatot a korábbi szövetségi kapitány Csank János irányítja.
 
A mérkőzés elején helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem.
 
Az első ziccerre a 15. percig kellett várni, ekkor Vajda bökött alá a labdának, amivel Hampuk kilépett, helyzetbe került, de a lövése elakadt Halasiban, így fel tudott szabadítani a védelem.
 
A 17. percben Kirchner vette célba a jobb alsó sarkot, de Halasi hárított.
 
A 25. percben Kirchner ment el a szélen, középre passzolt Hampuknak, aki lőni próbált, de a védő a lendítő lábát találta el, így a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Kirchner a jobb alsó sarokba lőtte. 0-1.
 
A 30. percben jobb oldali váci akció végén, befelé cselezett a támadó, majd Vénhez passzolt, akinek 16 méterről leadott lövését Lékai hárította.
 
Az első félidőben többet volt nálunk a labda, próbálkoztunk, de hiányzott az igazi átütő erő.
 
A 49. percben szépen játszott össze Kirchner Hampukkal, az akció végén Hampuk hagyott ki egy helyzetet.
 
Az 55. percben Bischoff jobb lábas, 16 méterről leadott lövését védte Halasi.
 
A 63. percben Hampuk csapott le egy labdára, amely után lövése kapu mellé szállt.
 
A 71. percben Kirchner bal oldalól leadott, középre tartó lövését könnyedén fogta Halasi.
 
A 73. percben Vajda oldalszabadrúgást tekert a kapu felé, Halasi kiütötte a labdát, Kozics egyből visszaemelte, Gajág beadását Hampuk még kapura irányította, de blokkolni tudott a védelem.
 
A 88. percben Kiszely bepasszolt a labdát Kirchnernek, akinek próbálkozását Halasi hárította.
 
A Vácnak nem nagyon adódtak helyzetei, de a mi csapatunk támadójátékába is sok hiba csúszott. Így is voltak helyzeteink, lehetőségeink, összességében megérdemelt győzelmet arattunk!
 
Aczél Zoltán: Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen a sorozat folytatódott, 11 mérkőzésen veretlennek lenni még egy sör-virsli versenyben is nagy dolog, labdarúgóink egy NB III-as bajnokságban játszanak és itt 11 mérkőzés óta veretlenek. Nagyjából mindenki tudta, hogy egy felforgatott csapattal jövünk, Füredi Szabi és Nagy Erik eltiltás miatti hiánya, Horvát Gabi és Berdó Máté sérülés miatti, Keresztes Barna betegsége, szóval voltak hiányzóink, voltak problémáink. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, nagyjából tudtam azt is, hogy a Vác azt a párharcos, ívelős, direkt futballt fogja játszani, amit játszottak is. Mi azért próbáltunk építkezni, az első félidőben vezetést is szereztünk. Összefoglalva megérdemelt győzelmet arattunk! A védekezésünkkel ma sem volt probléma, volt egy-két csúszásunk, egy két hibánk, az ellenfelet egyetlen szabadrúgásból történő, kaput eltaláló lövésre hoztuk le, ez pedig egy jó védekezés. Amit a támadójátékban láttam, az egy kicsit vékonyabb volt, de azt az 1 gólunkat megrúgtuk. Kirchner Krisztián újból eredményes volt, Hampuk Ádi harcolta ki a büntetőt, azért ők nagyon nagy királyok! A 2. félidő is biztos volt, akadt még egy-két ziccerünk, labdabirtoklási fölényben voltunk, de mindig félni kellett addig, amíg nem zárjuk le a mérkőzést a 2. góllal. Mivel azt nem sikerült megrúgnunk, ezért végig relatíve izgalmas volt a találkozó, de ahogy mondtam azon a szabadrúgáson kívül a Vácnak nem volt kaput eltaláló lövése. Magabiztos győzelmet arattunk, de az előre fele játék hagyott kívánni valót maga után. Pozitívum, hogy Loch Péter és Bischoff Marcell kezdőként játszottak, ők még fiatalok, de megfelelően pótolták a hiányzókat, örülök nekik is. Voltak kimondottan jó teljesítményeink és voltak gyengébbek is, de csapatszinten jól működtünk együtt és nagyon fontos 3 pontot szereztünk.
 
Hajrá, Kozármisleny!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC