nb1.hu

Kovács János: „Csak egy ellenfelünk van, saját magunk”

Szigetszentmiklós – Agyrázkódás miatt nem hadra fogható.

Kovács János nyolc évig futballozott Angliában, majd hazatérése után megfordult a Honvédban, a Siófokban most azonban már a Szigetszentmiklós sikeréért hajt. Vagyis csak hajtana, ugyanis a 31 éves védő jelenleg nem hadra fogható.

 

– Sajnos a Békéscsaba meccsen agyrázkódást szenvedtem, ami nem az első volt az elmúlt években, így nagyon komolyan kell venni – mondta Kovács János az sztkfutball.hu-nak.

 

– Remekül szerepel a csapat. Meglepetésként ért ez téged azok után, hogy a nyári felkészülési mérkőzéseken még győzni sem tudtatok?

– Nem, mert a felkészülés közben már érződött, hogy a rossz eredmények ellenére, jó irányba haladunk és jó kezekben vagyunk!

 

– A Paks elleni meccs után az SZTK sikeresen megóvta a mérkőzést. Mire számítasz a megismételt meccsen?

– Kaptunk még egy esélyt és úgy érzem élni fog ezzel a csapat.

 

– Miben látod csapat erősségét és mire számítasz a bajnokság további részében? Kik lehetnek az elsődleges ellenfelek a továbbiakban?

– Csapatunk erőssége a jó öltözői hangulat és a profi munka, amit az edzéseken végzünk. Ha továbbra is ezzel a mentalitással és alázattal dolgozunk, akkor úgy érzem senki és semmi nem állhat az utunkba a céljaink felé vezető úton! Én most is azt mondom – lehet nagyképű -, hogy csak egy ellenfelünk van, lesz az egész bajnokságban, saját magunk!

 

– Mikor láthatunk újra tétmeccsen, mikor tudsz elkezdeni edzeni?

– Jövő héten hétfőn megyek vissza kontrollvizsgálatra és ha ott minden rendben van, kedden már edzhetek.

 

– Nemrégiben egy gyönyörű kisgyermekkel gyarapodott a családod. Minden rendben, jól fejlődik a baba, lesz akkora mint az apukája?

– Igen, már fél éves múlt a trónörökös, de mondhatom azt is, hogy fél éve tartjuk életben. Minden a legnagyobb rendben, kiegyensúlyozott boldog baba, aki reméli, hogy hamarosan jöhet megint szurkolni apának es az SzTK-nak.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC