nb1.hu

Kötelező győzelem: nehezen indult, gála lett belőle

Szigetszentmiklós – A cserékkel lett dinamikusabb a listavezető.

Szigetszentmiklós – Dunaharaszti 4-1

 

A hazaiak tudósítását változtatás nélkül közöljük.

 

„Baljós előjelekkel készültünk a mérkőzésre, mert hiányzott a stabil kezdőcsapatból a sérüléssel és betegséggel bajlódó Switzer Nabil, Sipos Bence, Kovács János, valamint eltiltás miatt Erdei Gábor is. A mérkőzés kezdete előtt újabb problémával kellett szembenéznie az edzői stábnak, ugyanis 10 perccel a kezdés előtt Barna Zsolt jelezte, hogy komoly hasi görcsök gyötrik, de végül vállalta a játékot.

 

Óvatosan kezdtek a csapatok, ami egyrészt köszönhető volt a a nagyon mély talajnak – egész délelőtt szakadt az eső -, valamint mindkét csapat tartalékos felállásának. A kezdéstől érezhető volt csapatunkon a visszafogottság, amellyel nem tudtunk nagyon nyomást gyakorolni a vendégek kapujára. A vendégek tették a dolgukat, de többségében a védekezéssel törődtek. Ezért is volt meglepetés, hogy egy baloldali kontratámadás után, egy kapura tett labda a baloldali kapufáról a hálóban kötött ki. (0-1)

 

 

Csapatunk nem nagyon érezte még ekkor a ritmust, de viszonylag gyorsan rendeztük a sorokat, és a szünet előtt egy szenzációs szabadrúgásból egyenlítettünk, amelyet 20 méterre a kaputól Fritz Attila végzett el. A ballábas lövés a felső lécről pattant a gólvonalon túlra, majd a hálóban kötött ki. Hatalmas és szép gól volt. (1-1)

 

A második félidőben egy teljesen más és rendkívűl nagy elánnal futballozó arcát mutatta csapatunk. A kapujuk elé szögeztük a vendégeket, amelynek az eredménye jó néhány lövés, és 3 gól lett a vége.

 

Sorrendben Földes Milán 22 méterről laposan a bal alsóba a 64. percben (2-1), Imecz Márk a 70. percben egy egyéni akció után (3-1), majd – szinte már menetrendszerűen – Mojzer György a 77-ik percben büntetőből alakította ki a számunkra nagy örömet hozó eredményt. (4-1)

 

Csurka Zoltán: “Már a héten több jàtékosunkra nem számíthattunk sérülés és eltiltás miatt, ezután közvetlen a mérkőzés előtt egy újabb játékos jelezte, hogy nem érzi jól magát, de végül tudta vállalni a játékot. A második félidőben szerkezetet váltottunk, illetve a cserékkel dinamikusabb lett a csapat, ami a mély talajon a már fàradt ellenfél ellen döntőnek bizonyult. Hétfőn látjuk majd igazán, hogy mennyit vett ki a játékosokból a mérkőzés, de szerencsére a keretet olyan játékosok alkotják, hogy bármilyen összeállításban eredményesek tudunk lenni, így már a szerdai Magyar Kupa mérkőzésre koncentrálunk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC