nb1.hu

Koronavírus: karanténban egy teljes csapat

Hivatalos közlemény.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:
 
,,Felnőtt csapatunk egyik tagjának koronavírus tesztje pozitív lett, így a játékosok mától hatósági karanténba kerültek. A labdarúgó az előző hét közepe óta otthon van, nem ment közösségbe, mivel már akkor enyhe tüneteket produkált, így hétvégén nem is lépett pályára.
 
A csapat tagjai várják a hatósági tesztek eredményeit, ezt követően leszünk okosabbak a folytatást illetően, mindenesetre hétvégi ellenfelünkkel, a Váccal felvettük a kapcsolatot és kértük a vasárnapi meccs halasztását.
 
Ez az eset is jól mutatja, hogy a vírust könnyen elkaphatja bárki környezetünkben, ezért újra felhívjuk a figyelmet protokollunkra:
 
Kérjük utánpótlás játékosainkat is, hogy maszkban érkezzenek és távozzanak, az öltözőben minimális időt töltsenek! Használjuk a kézfertőtlenítőket! Az edzők pedig az eligazításokat szabad téren tartsák meg!
 
Az edzéseken csak egészséges, tünetmentes sportoló és edző vehet részt. Edzőink a tréningek előtt meg fogják kérdezni a sportolókat egészségügyi állapotukról.
 
Aki tud, érkezzen edzésszerelésben, vizet pedig hozzon magával mindenki! A szülőket arra kérjük, ne gyülekezzenek a pálya szélén, lehetőleg ne tartózkodjanak a létesítmény területén. Az edzés végeztével a sportolók a létesítményt hagyják el! Ebben a tekintetben fontos a személyes felelősségvállalás!
 
Az utánpótlás edzések ezen szabályok szerint folynak tovább!
 
A maszkviselést a sporttelep területén mindenkinek fokozottan ajánljuk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC