nb1.hu

Korábbi NB II-es csatár és még két játékos is Egerben?

Mindhárman pályára léptek a szerdai edzőmeccsen.

 

Felkészülési mérkőzés:

EGER SE–DVTK II. 2–3 (1–1)
EGER: Nacsa – Lőrincz, Valkay, Vaskó, Farkas K., Révész, Antal, Nemes, Deli, Vajda, Gresó. Cserék: Varga H. – Kis G., Kovács D., Csifó, Vitelki, Pataki, Debreczeni.
DVTK II.: Pápai – Farkas M., Ivánka, Orosz M., Lázár, Szabó B., Joachim, Orosz D., Zsiga, Óvári, Mertse. Cserék: Miva, Nagy Z., Gönczi, Tóth B., Nagy Á., Jónyer, Kacsó, Csávás.

GÓL: Vaskó (15.), Csifó (79.), ill. Óvári (44.), Szabó B. (58.), Jónyer (82.)

Deli Márió János személyében újabb játékos mutatkozott be az Eger SE színeiben – jelezte a heol.hu. A 22 éves, korábban az NB II-es Budaörs csapatában szerepelt futballista legutóbb az osztrák DSG Union Habau Perg gárdáját erősítette, onnan érkezhet az NB III-as egylethez, ha Sütő Szilárd vezetőedzőt meggyőzi a tudásáról, majd pedig meg tud egyezni Harmati Péter operatív vezetővel. A DVTK II. elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépett az ugyancsak teszten lévő Nemes Milán és Csifó István is. Előbbi játékos már nem tagja a Putnok FC keretének, míg a támadó még a Tiszafüredi VSE labdarúgójának számít. A diósgyőriekkel szemben két gólt értek el az egriek, előbb Vaskó Tamás, majd Csifó talált a hálóba.

 

"Nagyon élvezetes és jó felkészülési mérkőzést játszottunk" – értékelt Sütő Szilárd vezetőedző az egriek honlapján. "Örülök neki, hogy ilyen erős kezdő tizeneggyel érkeztek a diósgyőriek. Sok mindent viszont láttam a héten gyakoroltakból. A játékosok nagyon jó ritmusban futballoztak hatvan percig. A terhelést és a játékperceket még mindig próbáljuk különválasztani. Jó úton járunk, továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy a március 8-i szezonnyitón itthon tartsuk a három pontot az FC Hatvan ellen."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC