nb1.hu

Komjáti András: „Kiegyenesedett a társaság a szezon végére”

Felcsút - Vasárnap délelőtt a Ferencvárost fogadja a Puskás Akadémia.

A Puskás Akadémia FC II két fordulóval a bajnokság vége előtt az nyugati csoport 11. helyén áll 39 ponttal. Komjáti András csapata a nehézkes tavaszi rajtot követően az elmúlt időszakban szállította a jó eredményeket a fiatalokkal. A PAFC II legyőzte a Csepelt, a III. kerületet, a Sárvárt és a Videoton FC II-t is, döntetlent játszott az Érddel, az MTK II-vel és Csornával. Az utolsó két fordulóban a listavezető Ferencváros II és BKV lesz a felcsúti csapat ellenfele. A PAFC vezetőedzője, Komjáti András és két játékosa Boros Renátó és Magyari Szilárd nyilatkoztak a klub honlapjának a Ferencváros elleni összecsapás előtt.

 

„Elég zűrös volt a tavaszunk. Korábban az első keret tagjainak is játéklehetőséget kellett biztosítanom egy-egy mérkőzésen, így kevesebb szerep jutott azoknak, akikkel hétről hétre együtt dolgoztunk. A nagy csapat tagjai ráadásul látták, hogy nincs nagyon lehetőségük az előrelépésre, ez pedig érződött rajtuk a pályán. Az elmúlt időszaknak az az 1997-es korosztály alkotta a PAFC II gerincét, amely párhuzamosan az U19-es bajnoki címért küzd. Mindezt figyelembe véve, nagyon pozitívan értékelem a jelenleg még utánpótlás korú játékosok felnőtt mezőnyben nyújtott teljesítményét. Elsősorban a csapategységnek köszönhetjük, hogy kiegyenesedett a társaság a szezon végére, bár Magyari Szilárd rendkívül eredményes játékát és a kapusok, Boros Renátó és Gundel-Takács Bence teljesítményét is kiemelhetném.” – összegzett Komjáti András vezetőedző. 

 

„Egy nagyon jó, ki-ki meccset játszottunk a Videoton NB III-as csapata ellen. Mindenki maximálisan odatette magát védekezésben és támadásban is egyaránt. Eredményesek voltunk a kapu előtti játékban is, ami győzelmet hozott vasárnap. Még két találkozó van hátra a bajnokságból, egy a Ferencváros, egy a BKV ellen. Mindkettőt meg kéne nyerni, hogy jó érzéssel tudjunk elmenni a nyári szünetre.” – nyilatkozta Boros Renátó.

 

„A székesfehérvári gárda a hármas sípszóig erős ellenfél volt, de meg tudtuk valósítani a saját játékunkat és kétszer is eredményesek voltunk. Úgy gondolom, hogy megérdemelten hoztuk el a három pontot Székesfehérvárról. A Fradi ellen is azt a teljesítményt és szintet kell hoznunk, amit a Videoton II ellen mutattuk és akkor képesek lehetünk bravúrral legyőzni a fővárosi zöld-fehéreket.” – bizakodott Magyari Szilárd.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC