nb1.hu

Kisvárda: meglepték az U19-es magyar válogatott tehetséget

Februárban súlyosan megsérült.

AZ NB III KELETI CSOPORTJÁBAN 6. HELYEN ÁLLÓ KISVÁRDA II KÖZLEMÉNYE:
 
"Február 6-án, NB III-as csapatunk tiszaújvárosi edzőmeccsén szenvedett súlyos sérülést, szárkapocscsonttörést élvonalbeli csapatunk 18 éves játékosa, az U19-es válogatott Czérna Erik. A középpályás azóta fekvőgipszet visel, amelytől csütörtökön szabadulhat majd meg, onnantól kezdve könnyebb lesz a mozgása.
 
A „szobafogság” utolsó napján csapatunk részéről meglepetésszerűen Erős Gábor vezetőedző, valamint a játékostársak közül Dombó Dávid, Gosztonyi András, Ötvös Bence és Szőr Levente látogatta meg Eriket papi otthonában. Nem érkeztek üres kézzel, a csapat nevében egy hatalmas gyümölcskosarat adtak át a lábadozó futballistának, hogy a vitaminháztartása is biztosított legyen, Gosztonyi András pedig a „Fejben dől el” című könyvet is magával hozta. A mű sportpszichológiai esetekkel foglalkozik, olyannal is, amibe most fiatal titánunk került.
 
Mi a magunk részéről a Nemzeti Sport szerdai számát vittük el Eriknek, kicsit a szívét fájdítva, de azért is, hogy erőt merítsen belőle. A sportnapilap csapatképet közölt a Spanyolországban edzőtáborozó U19-es válogatottról, amelynek soraiban most ő is ott lehetne, ha nem történik meg a baj. Czérna Erik elárulta, a kezdeti sokk után most már pozitívan gondolkodik, és április közepén már szeretne labdába rúgni.
 
A játékostársak a csapat jókívánságát is magukkal vitték, amihez mi is csatlakozunk újra: gyors felépülést, Erik!"

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC