nb1.hu

Kijelölte az ideiglenes vezetőedzőjét a Kozármisleny

Gőzerővel keresik a végleges megoldást.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A vasárnap Vácott elszenvedett vereséget követően váltás történt a HR-Rent Kozármisleny kispadján.
 
Távozott a vezetőedzői pozícióból Jelana Richárd, aki hosszú éveket töltött el korábban Kozármislenyben az utánpótlásban, majd 2019. nyarán a PMFC utánpótlásából érkezett vissza hozzánk, akkor asszisztens edzőnek, Pókos Csaba segítőjének, illetve utánpótlás szakmai igazgatónak.
 
2020 nyarán őt kértük fel vezetőedzőnek, egészen vasárnapig ő töltötte be ezt a pozíciót, majd a 4 egymást követő vereség után a csapat visszacsúszott a 9. helyre, a klubvezetés alaposan megvizsgálta a kialakult helyzetet és váltásra szánta el magát.
 
A Vác otthonában elszenvedett vereség egyébként hasonló volt, mint a megelőző 3 meccs, ahol megvoltak a helyzeteink, de ezek sajnos kimaradtak, aktuális ellenfelünk pedig a néhány lehetőségéből ezúttal is gólt, gólokat szerzett.
 
Jelena Richárd mellett távozik Szakály Bálint erőnléti edző is. Őt korábbi vezetőedzőnk kérte fel tavaly nyáron, hogy legyen a segítője, ez miatt úgy érezte, vele együtt távoznia is kell.
 
Volcsányi Csaba is jelezte a vezetésnek, hogy úgy érzi, kötelessége követni Jelena Richárdot, mivel ő hívta vissza a klubhoz. A klub méltányolta a döntését, ám arra kértük, a szezon végéig mindenképpen töltse ki felmondási idejét.
 
Jelena Richárd megköszönte klubunknak, hogy lehetőséget kapott az NB III-as kozármislenyi csapat vezetőedzőjeként és további sok sikert kívánt a szereplésünkhöz! Hozzá hasonlóan stábja is ugyanezekkel a gondolatokkal búcsúzott!
 
Mi is köszönjük a távozók tisztességes és lelkiismeretes szakmai munkáját! További pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!
 
A betöltetlen posztokra a HR-Rent Kozármisleny vezetése átmenetileg házon belül talált megoldást.
 
A megbízott vezetőedző Kovács Zoltán lesz, aki 2014. nyarától van a klub kötelékében, akkor Németh Zsolt segítője volt az NB III-ban ezüstérmet szerzett csapatunknál. A későbbiekben tagja volt az NB III-ban aranyérmes, illetve emlékezetes Magyar Kupa-menetelést produkáló alakulatnak, továbbá a 2016/2017-es évben NB II-ben szereplő Kozármisleny szakmai stábjának is!
 
A szakember folyamatosan részt vesz a Kozármislenyben zajló utánpótlás szakmai munkában, irányításával már 2 bajnoki címet is szereztek a legidősebb korosztályos csapatok.
 
Az idei évben utánpótlás szakmai igazgatóként és az U19-es csapat vezetőedzőjeként tevékenykedik, együttese vezeti a bajnokságot.
 
Az új vezetőedző munkáját az előző stábból maradó Loch Krisztián és a klub utánpótlásában tevékenykedő, korábbi remek labdarúgónk, Wittrédi Dávid segíti, akit talán nem kell bemutatni a baranyai sportbarátoknak! A korábbi NB I-es futballista több ízben is erősítette együttesünket NB II-es és NB III-as szinten, csapataink meghatározó játékosa volt!
 
Közben folyamatosan zajlik az új vezetőedző keresése, természetesen a fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.
 
Sok sikert kívánunk az új stábnak!
Hajrá, Kozármisleny!"
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC