nb1.hu

Kieső csapat húzta keresztül a Mosonmagyaróvár terveit – reakció

Elfogyott a szezon végére a csapat.

Szerdán pótolták a 32. fordulóból elmaradt Szabadkikötő-Mosonmagyaróvár meccset, melyet a biztos kieső hazai csapat nyert meg 4-3-ra, így biztossá vált, hogy a Mosonmagyaróvár nem jut fel az NB II-be.
 
Ugyan még a vendégek szereztek vezetést a találkozón, ráadásul már két góllal is mentek, azonban még a félidő vége előtt szépített a hazai gárda. A második játékrészre teljesen elfogyott fizikálisan és mentálisan is a Mosonmagyaróvár, , így a Szabadkikötő 16 perc alatt megfordította a meccset.
 
A vendégek mestere így nyilatkozott a találkozó után:
 
Varga László (Mosonmagyaróvár): ,,Felvállaltuk a nyílt játékot, mert nagyarányú győzelmet szerettünk volna aratni, így nagyszerűen is kezdtük a mérkőzést. Sajnos a második félidőben kijött, hogy hetek óta csak 10 egészséges játékosom van. Létszámban elfogytunk a szezon végére."
 
THSE-Szabadkikötő – Credobus Mosonmagyaróvár 4-3 (1-2)
Budapest, Szabadkikötő SE Sporttelep
Vezette: Katona B.
Szabadkikötő: Czerula – Vidnyánszky, Révész, Katona, Marosi (Farkas, 46.), Szűcs B., Kondor, Huszty, Gál (Varga Ö., 46.), Földi (Fodor, 46.), Gere (Fekete, 90.). Vezetőedző: Kenyó Zoltán
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner, Jasarevic, Bakos, Horváth K., Illés (Takács M., 67.), Szalka, Nagy K., Szabó Zs. (D’Urso, 73.) Vezetőedző: Varga László
Gólszerzők: Gál (21.), Fodor (54.), Kondor (63.), Farkas (70.), ill., Szabó Zs. (17., 19.), Debreceni (81.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC