nb1.hu

Ki jut majd fel legjobb harmadikként?

Magyarország - Utánajártunk, ki juthat fel legjobb harmadikként a másodosztályba?!

Mint ismert mindhárom csoport első két helyezett csapata egyenes ágon jogot szerez a másodosztályba történő feljutásra. Rajtuk kívül még a legjobb csoportharmadik is kapcsolódhat a Merkantil Bank Liga mezőnyéhez. Természetesen a feljutó csapatok sorába az élvonalbeli tartalékok nem számítanak bele.

A – fenti tekintetben – a Nyugati-csoport harmadik helyén az a Győri ETO áll, akitől sokan azt várták a szezon előtt, hogy akár bajnokként abszolválja az idei bajnokságot, ehhez képest elég hullámzó teljesítményt nyújt, és a terhet is nehezen viselik játékosai. A zöld-fehérek 45 pontot gyűjtöttek idáig a bajnokságban.

A Komlótól történt múltheti pontlevonás következtében a Budafok lépett előre a Közép-csoport dobogójának legalsó fokára, a 13 győzelmet számláló csapat 44 ponttal rendelkezik.

A harmadik helyezettek közül a Keleti-csoportban szereplő Cigánd áll magasan a legjobban, ők 53 ponttal büszkélkedhetnek a Nyíregyháza és a Cegléd mögött. Jelentős az előnyük a többiekkel szemben, de hat forduló alatt még bármi megtörténhet!  

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC