nb1.hu

Kettő távozó, egy érkező Sényőn

Egyedül nem megy - vallja az edzőpáros.

 
Az őszi szezont az ötödik pozícióban fejezte be a NB III Keleti csoportjában szereplő Sényő-Carniflex FC.

A dobogó sincs elérhetetlen távolságban az együttesnek, hiszen mindössze egy pont a lemaradásuk a harmadik helyen telelő Ceglédtől.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapatnak, az újbóli feljutás után, ez a második éve az NB III-ban, és nem kisebb a céljuk a klub vezetőedzőinek, az Imrő László-Fiumei Viktor edzőpárosnak, mint a dobogó megcsípése az idény végén.

A klub sikeres szereplésében főszerepet vállalt a csapat gólzsákja, az NB I-ben is megfordult, Kapacina Valér.
Imrő László az nb3foci.hu-nak ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Valer valóban a leggólerősebb játékosuk, de mindezt nem tudta volna megtenni, ha nem segítenék a társak, ha nem kapott volna döntő passzokat, nem is szerzett volna 10 gólt.
A vezetőedző úgy érzi, ez is a legfőbb titkuk, hogy csapatként funkcionálnak jól és csapatként igazán erősek.

A március 8-án folytatódó bajnokságra január 16-án kezd a Sényő FC. Az edzések Kemecsén és Nyíregyházán lesznek műfüves pályán, az edzőmérkőzések többségét pedig NB3-as, valamint megyei csapatokkal játsszák majd.

Élő közvetítés az átigazolásokról – a Lokitól igazolt a Vasas – NB1.hu

 


A keretben is történt változás: Kristófi Sándor Tiszaújvárosba, míg Varga József Tállyára igazolt, megegyeztek viszont Farkas Márkkal, aki a Nyíregyháza Spartacustól érkezett a klubhoz.


Az NB III bajnoki címére a Füzesgyarmatnak és a DEAC-nak van a legnagyobb sansza, viszont mögöttük éles harc várható a dobogóért. Amibe nagyban beleszólnának a sényői focisták is.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC