nb1.hu

Kétszeres magyar válogatott lett az FC Dabas vezetőedzője

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ FC DABAS BEJELENTÉSE:
 
"Csütörtök délután hivatalosan is bemutatásra került Bücs Zsolt, NB III-as első csapatunk újdonsült vezetőedzője. Mint köztudott, Szabó István mellett Kerekes Barna és Fehér Ádám is távozik az NB III-as csapat kötelékéből, így lényegében teljesen új személyi állománnyal kezdi majd meg a jövő heti felkészülést első keretünk.
A szakmai stáb további tagjai hétfőig kerülnek véglegesítésre, így akkorra várható honlapunkon és Facebook oldalunkon is a hivatalos bemutatásuk.
 
A délután azonban nem csupán az NB III-as csapatról szólt. Az FC Dabas utánpótlásának közös évzárója is ezen a napon került megrendezésre, ahol Kucsák István mondott pár gondolatot a főlelátón helyet foglaló FC Dabas növendékeknek, edzőknek és megjelent szülőknek, szimpatizánsoknak. A nap zárásaként pedig a megjelentek egy közös vacsorával búcsúztatták a mögöttünk álló, némiképp viszontagságosra sikeredett 2020/2021-es bajnoki szezont."
 
Bücs Zsolt egyébként kétszeres magyar válogatott futballista, játszott a Lokiban, a Vasasban, az ETO-ban és a Pécsben is Magyarországon, edzőként dolgozott már többek között a Lokinál, a Kövesdnél és az MTK-nál is pályaedzőként, vezetőedzőként a Kerületnél és az Ajkánál.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC