nb1.hu

Két új fiatal kerülhet Füzesgyarmatra

Még nem döntött a sorsukról a szakvezetés.

Felkészülési meccset vívott a Füzesgyarmat a Békéscsaba II. számú alakulatával, két játékost is tesztelt az NB III-as csapat.
 
Molnár Szabolcs Olivér és Csörgő Raul, a Balmazújváros U19-es csapatában játszanak, kettős játékengedéllyel kerülhetnek Füzesgyarmatra. A két 17 éves játékos sorsáról még nem döntött a szakvezetés.
 
A mérkőzést a Füzesgyarmat nyerte meg, akik a 60. percben komplett sort cseréltek. A vezetőedzők így értékeltek a meccs után:
 
Boros Tibor(Füzesgyarmat): ,,Érdekes aspektusai voltak számomra a találkozónak. Az első hatvan percben közel az alapcsapatom lépett pályára. Többen is kellemes meglepetést okoztak, ugyanilyen kíváncsisággal tekintettem az utolsó félóra elé, ezzel kapcsolatban szintén elmondhatom, hogy több pályára lépő játékos pozitív benyomást tett rám."
 
Balázs Gábor(Békésscsaba): ,,A terhelés szempontjából elérte a célt a mérkőzés, viszont játék szempontjából többet vártam mindkét félidei csapattól."
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – újoncok Nyíregyházán – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre vegyes 2–1 (2–0)
 
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. Vezette: Takács T. (Kiss T., Baráth).
 
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze, Benkő-Bíró, Toca, Fejes – Máriusz, Kis Sz., Achim Á., Pataki – Cigan. Játszott még: Ivicsevics, Török, Erdős-Balizs, Deák, Borbély, Székely, Ondrejó, Katona, Molnár Sz., Csörgő, Fülöp. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
 
Békéscsaba: Czinanó – Szabó Zs., Dávid, Lászik, Zahorán – Faragó, Lustyik, Balog Zs., Gránicz – Oláh, Tóth D. Játszott még: Démusz, Molnár J., Burai, Ilyés, Mácsai, Nyéki. Edző: Brlázs Gábor.
 
Gólszerzők: Pataki (25.), Máriusz (38.), ill. Burai (56.)
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC