nb1.hu

Két játékost tesztelt a listavezető

Máskor lesz a Loki-Ajka kupameccs.

FC Ajka–ESMTK 1-0 (0-0)
Ajka, 100 néző. V.: Szalai.
FC Ajka: Balogh (Horváth D., 46.) – Molnár, Pákai, Kovács G., Csemer – Kenderes, Csizmadia (Harangozó, 62.), Pavlitzky (Nagy E., 46.), Illés (Kalász, 62.) – Kokenszky (Major, 62.), Nagy K. (Keresztes, 68.). Edző: Schindler Szabolcs.
 
Ezúttal két próbajátékos, Kokenszky Norbert (III. Ker. TVE) és Harangozó Bence (Sopron) lépett pályára az FC Ajka színeiben, de egyik sem győzte meg szakvezetést arról, hogy erősítést jelentenének a Nyugati csoport listavezetőjének.
 
Schindler Szabolcs: – Jó csapat ellen játszottunk egy nehéz mérkőzést. Látható volt, hogy nem volt friss a csapat, mert keményen dolgoztak egész héten a srácok. Amit szerettem volna látni a mérkőzésen, azt láttam.
 
És íme, a klub közleménye a Loki elleni MK-visszavágóról:
 
"Értesítjük szurkolóinkat, hogy a Debreceni VSC – FC Ajka Magyar Kupa visszavágó 2019.02.26-án kedden 17 órakor kerül megrendezésre a debreceni Nagyerdei Stadionban. Azok a szurkolók, akik a változás miatt nem tudnak a szurkolói busszal tartani, de már korábban befizették részvételi jegyüket, azok természetesen visszakapják pénzüket."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC