nb1.hu

Két játékost igazolt a Makó

Az egyikük a belgrádi OFK-ban is játszott már.

Ötödik helyen végzett a Közép-csoportban a Makó FC, mely gárda eddig két érkezőről számolt be a nyári átigazolási időszakban.
 
ÍME, A MAKÓ FC BEJELENTÉSEI:
 
„Bemutatjuk első igazolasunkat, Lévai Norbertet!
Norbi 26 éves, kisteleki származású és a középpályán vethető be. Utánpótlás éveit javarészt Szegeden és Kecskeméten töltötte,de megfordult a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián is. Az elmúlt két évben a Dabas együttesét erősítette,de már korábban is rengeteg NB III-as mérkőzést játszott,valamit az NB II-ben is szerzett tapasztalatot. Köszöntjük Makón, és sok sikert kívánunk!”
 
Vladul Stefan Makón folytatja!
Stefan Szerbiában nevelkedett, ahol az utánpótlás éveket követően az első osztályú OFK Belgradban fordult meg. A játékos huszonegy évesen igazolt először Magyarországra, a Tiszakécske színeiben mutatkozott be a hazai labdarúgás világában. A kécskei egy évet követően a 2017/2018-as szezontól kezdődően két és fél szezonon át a Kecskemét játékosa volt, majd az ezt követő másfél évet az NB3 Közép csoportjában szereplő FC Dabasnál töltötte. A 2020/2021-es bajnoki idényben tizenhat gól szerzett, majd Kazinbarcikára igazolt, ahonnan Kaposvár következett.”
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC