nb1.hu

Két érkező Körösladányban, nem felelt meg a próbázó Jászberényben

Profi stábbal állapodott meg a Monor.

JÁSZBERÉNY
 
A tegnap esti felkészülési mérkőzést követően buszra szállt csapatunk és hazatért az egyhetes, szarvasi edzőtáborból.
 
Nagyon jó hangulatban telt az elmúlt egy hét. Német Gyula vezette szakmai stábunk nem kímélte a játékosokat, így nem véletlen, hogy az elmúlt napok terhelésének köszönhetően fáradtabban mozogtunk a Békéscsaba II elleni tegnapi, 2-2-re végződött edzőmeccsen. A próbajátékon velünk lévő Farkas Bertalannak megköszönjük az eddigi munkát, úgy láttuk, hogy nem jobb saját fiataljainknál – értékelte röviden az elmúlt napokat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos.
 
Miközben mára szabadnapot kaptak játékosaink, az öltöző már “rajtra” készen várja hazatért keretünket. A pénteki edzés után szombaton Vácon lép pályára csapatunk újabb felkészülési mérkőzésen.
 
KÖRÖSLADÁNY
 
Az átigazolási piacon csapatunk nyáron aktív volt, az eddigi érkezők mellé további két rutinos futballista csatlakozik. Ivicevic távozásával indokolt volt a kapus poszton keletkezett megüresedett hely pótlása.
 
Éppen ezért döntött úgy a vezetőség, hogy a Megye I-es szinten rutinos Kapusi Gergelyt leigazoljuk Szeghalomról, így a keretben két minőségi kapusunk is lesz.
 
További érkező még a 38 esztendős Cseke Tamás, akinek a neve ismerősen csenghet a megyei futballban. A rutinos futballista a középpályán és a támadó szekcióban lehet segítségünkre.
 
Gergelynek és Tamásnak sok sikert kívánunk körösladányi színekben.
 
Távozási oldalon is bővült a névsor, viszont mondhatni várható transzferekről számolhatunk be. Németh Ádám az FC Dabasban folytatja, Rádai Gergelyt pedig a Makó igazolta le. Vincze Dániel osztályon belül váltott, ő Okányban folytatja.
 
Távozóinknak sok sikert kívánunk a továbbiakban.
 
Játékosmozgás csapatunknál:
 
Érkezők: Bakk Ádám (Szeghalom), Urbán Sándor (Szeghalom), Wéber László (Szeghalom), Murvai Dávid (Jamina), Lászik Milán (Békéscsabai Előre), Farkas János (Békéscsabai Előre II.), Kapusi Gergely (Szeghalom), Cseke Tamás (Méhkerék)
 
Távozók: Krajcsó Krisztián (FC Dabas), Pusztai András (FC Dabas), Mácsai László (Tiszafüred), Szántó Mihály (Füzesgyarmat), Vincze Dániel (Okány), Németh Ádám (FC Dabas), Rádai Gergely (Makó), Szabó Viktor (Kozármisleny?), Ivicevic Márk (Eger?), Gyomai Ákos (Törökszentmiklós?)
 
MONOR
 
Mai napon megállapodást kötöttünk a STÁB csapatával, akikkel közösen alakítjuk ki tehetséggondozó programunkat.
 
Bővebben a STÁB facebook oldaláról: A mai napon stratégiai szempontból is fontos együttműködési megállapodást kötöttünk a Monor SE csapatával.
 
Rövid távon a megállapodás tartalmazza a tehetségprogram átalakítását, folyamatos fejlesztését. Aktív részvételünkkel a lebonyolításban is komoly szerepet kaptunk.
 
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Dél-Pest megyei régióból nem veszhet el egyetlen tehetséges labdarúgó sem, így a scouting hálózat fejlesztése is a tervek között szerepel.
 
Hosszú távon pedig, mivel a Monor SE “B” szintű klub, további 3 “C”, valamint a “C” klubok 12-12-12 Grassroots egyesületeinek bevonása is lehetőségként áll előttünk. 
 
Ezzel a megállapodással közelebb kerültünk közös céljainkhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC