nb1.hu

Nem lesz teljes Kemenes Szabolcs csapata.

A III. Kerületi TVE közleménye:
 
"A csapatunk az utolsó idegenbeli NBIII-as mérkőzésére készül a hétvégén, amely vasárnap 18:00 órakor kezdődik, és az ellenfél a 4. helyen álló Nagykanizsa csapata lesz majd. Ősszel egy igazán emlékezetes meccsen a Nagykanizsa a hosszabbításban két gólt lőve mentette 4:4-re a Hévízi úti összecsapást. A vendéglátóink kerete azóta minimálisan változott, ahogy a csapat eredményessége is megmaradt a tavasszal, bár idegenben főleg az utóbbi időben bukdácsoltak kicsit, hazai pályán azonban az első tavaszi meccsük kivételével mindig győztek. 
 
Ilyenkor szoktuk megállapítani hogy nehéz mérkőzés vár a csapatunkra, ami minden bizonnyal így is lesz. Azonban a frissen szerzett bajnoki címünk tudatában a játékosaink mégis az utóbbi idők győzelmi kényszerének a terhétől felszabadultan futhatnak ki a pályára az utolsó NBIII-as kirándulásunkon, ami a számunkra mindenképpen könnyebbé fogja tenni ezt az összecsapást. 
 
Ráadásul Kemenes Szabolcs ismét számíthat a három meccses eltiltását letöltő Nagy Tiborra, és az egy mérkőzésre száműzött Remili Mohamedre. Ugyanakkor Fazakas Géza begyűjtötte a 10. sárga lapját a bajnokságban, ami automatikus egy meccses eltiltást ér a nagy munkabírású középpályásunk számára. 
 
Rohamtempóban közeledik tehát a bajnokság vége, remélhetőleg a hátralévő két meccset sikerül amolyan jutalomjátékként felfognunk és lehoznunk, hogy aztán a nyártól teljes erővel az új kihívásokra koncentrálhassunk."
 
NB III. Nyugati csoport 37. forduló
FC NAGYKANIZSA – III. KERÜLETI TVE
2021.05.23 – vasárnap – 18:00
Nagykanizsai Olajbányász Stadion
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC