nb1.hu

Kemény szavak: nagyon kiosztotta a bírót az éremesélyes edzője

Csúcsrangadóra készülnek a fővárosiak.

Az NB III Keleti csoportjában a feljutásról álmodozó ESMTK a DEAC otthonában vendégeskedett a hétvégén. Az összecsapás hajrája nagyon eseménydús volt, hiszen a 91. percben Boda góljával megszerezték a vezetést a fővárosiak, de a debreceni egyetemisták nem hagyták magukat, és a 93. minutumban Spitzmüller István találatával egalizáltak. Az 1-1-es döntetlen ellenére az ESMTK fellépett a dobogó második fokára, mivel a Jászberény vereséget szenvedett. Turi Zoltán tanítványainak hátránya 4 pont a listavezető Szolnokkal szemben, így az első hely megszerzése sem tűnik reménytelennek.
 

null

null

 
Turi a debreceni túra után elmondta, a cívisvárosiak kapusa, Szabados István gyakorlatilag kivédte a szemüket. A mester szerint az ellenfél játékosai durván futballoztak. Hozzátette, a játékvezető sem állt a helyzet magaslatán. Turi annak örült, hogy egyik játékosa sem sérült meg Debrecenben.
 
"Senkit nem tudok elmarasztalni, nagyon sokat tettek a fiúk azért, hogy nyerjünk, de ezen a meccsen a szerencse nem velünk volt. A debreceni kapus élete meccsét játszotta, és ennyi kapufát két mérkőzésen is ritkán lő egy csapat. Sajnos a hazaiak meglehetősen durván „futballoztak”, és ebben partner volt a színvonaltalanul bíráskodó játékvezető. Annak örülhetünk, hogy nem gyarapodott a sérültek névsora. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de a Szolnok ellen mindenki teljes erővel készül" – fogalmazott Turi Zoltán.
 
Az ESMTK vasárnap a Szolnokot látja vendégül. Ha a Tisza-partiak diadalmaskodnak, óriási lépést tesznek az aranyérem felé, de ebben a fővárosiak meg akarják akadályozni Csábi József tanítványait. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC