nb1.hu

Kemény meccsen verték Erős Károlyék Zoran Kunticsékat – reakciók

Utolérték a vendégeket a tabellán.

FC Dabas – KTE HUFBAU 1-0 (1-0)
 
FCD: Kersák – Földes, Szabó B., Eördögh, Márton – Molnár, Erős – Kovács (Kucsván 73.), Crkvenjakov (Takács 76.), Fitos – Popov (Riesz 90.).
 
KTE: Mészáros – Tamaskó, Nánási, Asztalos, Grünvald – Vágó (Szalai G. 11.), Karacs (Babolek 69.) – Kéri, Patvaros, Erdei – Vladul (Barna 69.).
 
Gólszerző: Popov (7.)
 
Dabason vendégeskedtek a kecskemétiek a 9. fordulóban, feszült találkozót tekinthettek meg a kilátogatók.
 
A hazai a mérkőzés elejétől kezdve agresszívak és kemények voltak, melynek a 7. percben meg is lett az eredménye. Egy szöglet után Popov fejelte a labdát a léc alá, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak. A mérkőzés keménységét mi sem mutatja jobban, hogy Vágót már a 13. percben le kellett cserélni egy belépő után. A vendégek végig gólra törően játszottak, ám sehogy nem jött ki nekik a lépés. A találkozó csak szabálytalanságokat és sárga lapokat hozott a továbbiakban, de gólt nem, így a hazaiak örülhettek a győzelemnek. a megszerzett 3 ponttal beérték a dabasiak a lila-fehéreket a tabellán, mind a két csapatnak 13 pontja van, ám a kecskemétiek jobb a gólkülönbségük, így ők a 6., míg a dabasiak a 7. helyet foglalják el a tabellán.
 
A mérkőzés után így nyilatkoztak a mesterek:
 
Erős Károly (FC Dabas): „Az első félidőnk kiemelkedő volt, meg is leptük a Kecskemétet. Jól és zártan futballoztunk, nem találtak rajtunk fogást, egy szép góllal előnyt is szereztünk. A második félidőben érthetően jobban erőltette a támadásokat a Kecskemét, győzelmünk értékét növeli, hogy egy jó csapatot vertünk meg. Ez a Kecskemét biztosan ott lesz a végén a dobogón, mert magas és erős csapat, emellett futball is van bennük. A második félidőben a kontráinkat nem tudtuk jól lejátszani, így izgulni kellett a végéig. Mi ma is megmutattuk, hogy az FC Dabas bárhol bárkit képes megverni, még akkor is, ha az utolsó húsz percben voltak nehézségeink. Mindkét csapat előtt le a kalappal, mert ez egy férfias küzdelem volt. Vágó Levinek ezúton is jobbulást kívánok, bízom benne, hogy nem súlyos a sérülése! A Kecskemétnek, illetve magunknak is azt kívánom, hogy érjük el a szezon végén céljainkat!”
 
Zoran Kuntics (KTE HUFBAU): „Pontrúgásból kaptunk gólt, amit a legegyszerűbb a védekezés szempontjából megszervezni. A második félidőben nyomtunk, helyzeteink voltak, de egyszerűen nem tudtunk betalálni. Későn ébredtünk fel, ez inkább egy ikszes meccs volt, a gólon kívül a hazai csapatnak nem is igazán volt helyzete. Sajnos borsos árat kell most a figyelmetlenségünkért fizetni, hiszen alapvetően mindenki tudja, mit kellene csinálni ilyen helyzetekben, de egy-két ember mégsem koncentrált. Így futnunk kellett az eredmény után, gól nélkül azonban nem lehetett esélyünk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC