nb1.hu

Kemenesék újra igazoltak

Hivatalos bejelentése.

ÍME A III. KERÜLETI TVE BEJELENTÉSE:
 
,,Sóron Tibor újra a III. kerületi TVE játékosa
 

Fél év után igazolt le a Kerület a volt NB I-es játékost

Már jeleztük, hogy Kemenes Szabolcs vezetőedző szerint ledolgozhatja csapata, a III. kerületi TVE a 4 pontos hátrányát az éllovas Érd mögött. Mindezek eléréséért mindent megtesznek a klubvezetők is, akik az alábbi bejelentést tették: „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt.

“Tibivel mióta eligazolt folyamatosan kapcsolatban voltunk és reméltük, hogy lesz még lehetőségünk szerződtetni hiszen 15 meccsen 8 gólt szerzett tavaly ősszel óbudai kék-fehér színekben. A szurkolóinknak nem is kell őt külön bemutatnunk. Kiemelném, hogy kifejezetten hozzánk szeretett volna jönni és nagyon motiváltan érkezett. “- nyilatkozta Szabó Bence.
Sok sikert Tibi óbudai kék-fehér színekben!"

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC