nb1.hu

Kemenesék letaszítanák az élről az Érdet

Nem lesz nagy játékosmozgás a III. kerületben.


Az NB III Nyugati-csoportjának második helyén telel Kemenes Szabolcs csapata, a III. Kerületi TVE. Hátrányuk csupán négy pont az őszi bajnok Érd előtt, aminek ledolgozása a volt NB I-es kapus szerint korántsem lehetetlen feladat.

A III. kerületiek szakvezetője a felkészülésről és a keretet érintő változásokról is beszélt:

"Január tizenharmadikán kezdtük el a felkészülést. Szerencsénk van, hogy van két Magyar Kupa mérkőzésünk is a Dorog ellen már februárban, hiszen nem kell a március 8-i rajtig várni a tétmérkőzésekkel. Ezt én és a csapat is pozitívan látja, hiszen más egy tétmeccsre készülni, mint csak edzeni és edzeni."

Az őszi szereplést is értékelte a fiatal szakvezető:

"Én pozitívnak látom a szereplésünket, a négy pont hátrány nem sok, persze boldogabb lennék hogyha ez fordítva lenne, és mi vezeti négy ponttal az Érd előtt, de így adott a feladat, és nem látom lehetetlennek, hogy egy jó felkészülés után, befogjuk az Érdet ezen a tizenhárom tavaszi meccsen."

A 2019-es évből a legkedvesebb emléke a Magyar Kupa továbbjutás volt Kemenesnek:

"A Vasas elleni kupameccs illetve a továbbjutás, óriási adrenalin löketet adott a csapatnak és jó dolog volt így lezárni a naptári évet. Összességében pedig egy izgalmas, vegyes félév van mögöttünk, de sok pozitív dologgal megtűzdelve".

A keretben nem lesz nagy mozgás a kék-fehéreknél:

"Alapvetően nagy változás nem lesz a keretben, talán egy-két változás lehet, de még nincsenek konkrétumok. Erős a keretük, emiatt nem aggódom."

A III. Kerületi TVE a bajnokságban a Bicske otthonában indítja a tavaszi szezont, a bajnoki cím szempontjából döntő fontosságú, Érd elleni ütközetre pedig a 25. fordulóban kerül sor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC